DAKA Get Fit Package

Get Fit Package

Met de DAKA Get Fit Package ben je gegarandeerd van een vliegende start in het behalen van jouw sportdoel. Voor slechts €395 ontvang je 5 één op één trainingen met een personal trainer naar keuze. Ongeacht welk sportdoel je hebt, DAKA heeft een sportprofessional die jou hierbij kan helpen

"Als 't om sport gaat!"

BONUS: Ontvang nu bij aankoop van een DAKA Get Fit Package een goed gevulde goodiebag bij het aankoop van het sportpakket.

Over DAKA Get Fit Package

Wat zit erin het Get Fit Sport Package?

  • 5 één op één training lessen met een personal trainer naar keuze incl. persoonlijk intakegesprek
  • Extra bonus: een goed gevulde goodiebag met sport- en gezondheidsproducten die jouw training een extra boost geven!

In onze verschillende winkels met een totale winkelvloeroppervlakte van 40.000 m2 bieden wij je een totaalaanbod van sportartikelen en sport-casual, waarin alle A-merken vertegenwoordigd zijn. Tevens vind je bij ons de laatste trends op het gebied van sport en sportmode tegen zeer scherpe prijzen. Daka is de specialist op het gebied van vele sporten waar onder wintersport, tennis, voetbal, running, aerobics, fitness, inline skaten, golf en hockey. Met het DAKA Get Fit Package, gaan we nog een stapje verder. We helpen jou je doelstelling écht, te bereiken!

Het DAKA Get Fit Package is iets voor jou als jij:

  • Op zoek bent naar een maatwerk plan van aanpak specifiek gericht op jouw lichaam en voedingspatronen
  • Begeleid wilt worden door een échte sportprofessional die jou kan motiveren en ondersteunen om resultaat te halen
  • Als je alles al een keer hebt geprobeerd en nog steeds niet het resultaat behaalt die jij voor ogen hebt
  • Variatie en ondersteuning nodig hebt als aanvulling op je huidige trainingsmethode

Ook leuk als cadeau!
Op zoek naar een leuk en origineel cadeau voor vrienden of familie? En ken jij iemand die wel wat extra motivatie en ondersteuning kan gebruiken bij het sporten? Geef dan het DAKA Get Fit Package als cadeau en laat ze 5 keer met een personal training sporten. Na het zweten zal dit sportief cadeau goed ontvangen worden.

Jouw doelstelling; onze trainers
Personal training wordt vaak geassocieerd met fitness, terwijl personal training juist voor verschillende doelstellingen en sporten is in te zetten. Denk hierbij aan afvallen, sterker worden, fitter worden, maar ook aan sporten zoals hardlopen, tennissen, skiën, voetbal en nog veel meer! Aan de hand van persoonlijke doelstellingen stelt de trainer een maatwerk plan van aanpak op waarmee doelstellingen behaald worden. Met meer dan 2800 aangesloten sportprofessionals heeft DAKA het grootste aanbod trainers in Nederland. Zij staan voor jou klaar om samen met jou aan de slag te gaan!