Profielabeelding van Marlon Burnet

Over Marlon

Liefde voor sport heb ik altijd gehad, maar mijn passie voor het begeleiden van anderen heb ik een aantal jaar geleden pas echt ontdekt.


Achtergrond

Tijdens mijn werk bij de Koninklijke Luchtmacht heb ik de opleiding tot Aerobic-instructeur met succes gevolgd. Aan lesgeven en het optimale uit de deelnemers halen beleefde ik altijd veel plezier. Maar na een aantal jaar verliet ik de Luchtmacht en ging ik in de horeca werken, waar er geen gelegenheid meer was tot lesgeven.

Tot een aantal jaar geleden bij mijzelf de knop om ging. Ik was te zwaar voor mijn lengte en begon mij steeds meer te ergeren aan mijn ongezonde leefstijl. Dat moest anders. Ik ben op mijn voeding gaan letten en ben meer gaan bewegen. Steeds stelde ik mezelf nieuwe doelen: het moest nog net iets langer, iets zwaarder of iets verder. Langzaam kwam mijn liefde voor het sporten terug, en het gemis van het lesgeven begon steeds meer te knagen. Daarom besloot ik in 2007 om van mijn hervonden passie mijn werk te maken: lesgeven in de sportbranche.


Specialiteit

De afgelopen jaren heb ik diverse opleidingen gevolgd tot beweeg- en voedingscoach en sportinstructeur. Mijn huidige aanbod: Personal Training, Bootcamp, Zumba, Spinning, Shape, Fitness en Gladiator Workouts. Ik ben trots op wat ik heb bereikt en help nu graag anderen om hun doel te bereiken en lekkerder in hun vel te zitten. Maar vooral wil ik laten zien hoe leuk sporten kan zijn.


Diploma's

Gladiator workouts
Bootcamp
Body Shape
Personal Trainer

Stel een vraag aan Marlon

reageert binnen 48 uur

Bootcamp

Lekker bezig zijn, je grenzen verleggen, gezellig in groepsverband sporten en vooral veel plezier beleven aan bewegen, dat zijn de ingrediënten van een Bootcamptraining.

Personal Training

Wij bieden je thuis of op locatie een training die aansluit bij wat jij wil bereiken. Wat je doel ook is (afslanken, spiermassa opbouwen, fit worden of blijven), wij geloven dat iedereen met een goede combinatie van training en voeding tot een optimaal resultaat kan komen. Wij bieden je persoonlijke begeleiding waarbij plezier in het sporten en het behalen van jouw doel centraal staat.

Small Group

Small Group Training heeft alle voordelen van personal training, maar dan tegen een lager tarief. Alle oefeningen worden afgestemd op de persoonlijke wensen van de deelnemers. Dat je vriend of vriendin tegelijkertijd aan zijn eigen doelen aan het werken is, werkt vaak extra motiverend.

Voedingsadvies

Bij een gezonde leefstijl is het niet alleen belangrijk om voldoende te bewegen, een gezond eetpatroon is ook essentieel. We helpen je graag om voor jou in kaart te brengen wat je nog zou kunnen aanpassen in je eetgewoonten.

Bij Gezonder Rotterdam staan wij voor jou klaar!