Over ons

Your Sport Pro is een landelijk platform dat mensen en organisaties helpt bij het creëren en behouden van een gezonde levensstijl. Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden, een marathon wilt lopen of de duurzame inzetbaarheid binnen jouw organisatie wilt verbeteren. Bij Your Sport Pro snappen we dat werken aan je gezondheid voor iedereen anders is, en dat iedereen hierin andere uitdagingen en doelen heeft. Dankzij onze jarenlange ervaring in de sportbranche kennen we de uitdagingen en weten we wat wél en niet werkt. In combinatie met ons landelijke netwerk van 2.800 coaches hebben wij de expertise in huis om een sportieve oplossing op maat te vinden voor iedereen. 

Leg zelf direct contact met een coach of ontdek de mogelijkheden van Your Health Plan voor werkgevers: een plan op maat dat jouw medewerkers een persoonlijke kickstart geeft voor een gezonde levensstijl die bij hen past!Ons platform biedt toegang tot een netwerk van 2.800 professionals, waaronder personal trainers, mentale coaches, voedingsspecialisten, slaapcoaches, leefstijlcoaches, fysiotherapeuten en experts in vrijwel alle sporten. We gebruiken dit netwerk om het meest unieke en persoonlijke sport- of gezondheidsplan van Europa aan te bieden!

We streven ernaar om voor elk budget een programma af te stemmen dat aansluit bij de wensen en doelstellingen van elk individu. Een uitgebreide DNA-levensstijlanalyse voor unieke inzichten, dat is dan ook de basis van ons volledig op maat gemaakte sport- of gezondheidsplan. Thema's zoals voeding, slaap, beweging, ontspanning en ergonomie komen aan bod. En dankzij onze landelijke dekking kan dit allemaal gewoon bij iedereen thuis om de hoek!

Bekijk hier de mogelijkheden

Wil je meer weten over ons, of heb je interesse in een samenwerking? Neem contact op, dan bekijken we de mogelijkheden! 

Contact