Afvallen

Afvallen met trainer

Er zijn veel verschillende manieren om de strijd aan te gaan tegen de kilo’s. Dagelijks komen er nieuwe sportprogramma’s, diëten en gezondheidsapps op de markt die allemaal beweren dé afvalmethode in pacht te hebben. Maar elke persoon en elk lichaam heeft een andere aanpak nodig. Door te kiezen voor afvallen met begeleiding kies je voor een duurzame strategie om je levensstijl gezond te veranderen. 

De personal trainer ondersteunt je met afvallen door je te helpen met sporten of door een voedingsschema samen te stellen. Zo krijg je professionele hulp bij het afvallen, zodat die overtollige kilo’s echt weg blijven.

Waarom afvallen met personal coach?

  1. Je blijft gemotiveerd sporten met een personal trainer
  2. Je valt niet terug in oude patronen
  3. Een personal coach stelt het beste voedingsschema voor je samen
  4. Met begeleiding behaal je sneller je doel

De ultieme balans tussen beweging, voeding en ontspanning

Afvallen is geen sprint maar een marathon. Om iedere week een kilo af te vallen om de week erop er weer twee aan te komen is niet houdbaar. Het stimuleert en motiveert je niet om je levensstijl van sport en voeding te behouden. Oude gewoontes slijten moeilijk.

Afvallen met een personal trainer

Afvallen gebeurt door de juiste combinatie te vinden tussen beweging, voeding en ontspanning. De balans in deze drie-eenheid zorgt ervoor dat jij een levensstijl ontwikkelt waarmee jij het volhoudt om af te vallen en op gewicht te blijven.

Zelfstandig sporten vraagt veel van je. Om iedere dag de motivatie en discipline te vinden om jezelf van de bank naar de sportschool te slepen kost energie. In de sportschool krijg je niet de juiste ondersteuning en begeleiding om de juiste bewegingen uit te voeren, waardoor de effectiviteit van de beweging niet omgezet wordt in resultaat.

Door af te vallen onder professionele begeleiding van een personal trainer of een privé coach val je niet terug in oude patronen. En met een personal coach blijf je extra gemotiveerd, omdat je steeds meer en sneller resultaat ziet. Met een personal trainer krijg je dus de begeleiding die je nodig hebt om kilo’s kwijt te raken en hoe je het beste presteert tijdens het sporten.

Afvallen met een voedingsschema

Afvallen door op je voeding te letten is zeer persoonsgebonden. Dit betekent dat iedereen een persoonlijke aanpak nodig heeft. Zo is afvallen met een personal coach de beste manier om te ontdekken wat voor jou werkt. Voedingsschema’s die voor iedereen werken bestaan namelijk niet. Wanneer je wilt afvallen door op je voeding te letten moet je eerst achterhalen wat jouw lichaam op een dag nodig heeft.

Personal trainers helpen je bij het in kaart brengen wat jouw lichaam nodig heeft om op een gezonde manier af te vallen en een voedingsschema te vinden die je volhoudt. Wanneer je met een personal coach jezelf te laten adviseren over afvallen met voeding ontwikkel je een nieuwe en gezonde levensstijl die je op lange termijn volhoudt.

Afvallen en sporten onder begeleiding met Your Sport Pro

Met meer dan 2800 aangesloten personal trainers heeft Your Sport Pro het grootste sportaanbod in Nederland om je te helpen met afvallen. Deze sporttrainers helpen en ondersteunen je maar al te graag met afvallen en voeding. Op Your Sport Pro vind je alle beschikbare trainers bij jou in de buurt. Nieuwsgierig of een van onze trainers jou kan helpen afvallen? Boek dan gemakkelijk een proefles of stel een vraag aan de sporttrainer. Effectief afvallen doe je met de trainers van Your Sport Pro.