Profielabeelding van Marcel van Baast

Marcel van Baast

Oisterwijk

Over Marcel

Als eigenaar en oprichter van BodyProject ben ik dagelijks vol overgave bezig met sport. Binnen BodyProject is het mijn streven om tijdens elke training het beste in onze sporters naar boven te halen. Ze op een professionele, maar vooral plezierige manier te begeleiden om te komen tot een energiek en sterk lichaam. De basis voor een gezond en evenwichtig leven.


Diploma's

Bootcamp Instructeur, Bootcamp Nederland
Sportmassage, IVS Opleidingen
Personal Trainer, Fysio Physics
Diverse opleidingen, Koninklijke Landmacht

Stel een vraag aan Marcel

reageert binnen 48 uur

Bootcamp

Sport jij ook graag in de natuur? Ben jij niet bang voor wat modder of stof? Bodyproject geeft Bootcamp trainingen in de prachtige Oisterwijkse bossen. Dit voor zowel de beginnende, de gemiddelde als de gevorderde sporter.Tijdens onze uitdagende Bootcamp trainingen sport je onder begeleiding van een enthousiaste,gediplomeerde trainer intensief in de buitenlucht. Gedurende 75 min ga je opdrukken, sprinten, tijgeren of loop je met iemand op je rug. Bij BodyProject hebben deze trainingen een militair tintje. Een portie doorzettingsvermogen is daarom gewenst.

Personal Training

Werk onder begeleiding van een ervaren en gediplomeerde trainer aan jouw eigen doelen zoals, verbeteren van je conditie, stimuleren van jevetverbranding, ontstressen, of gewoon fitter worden en beter in je vel zitten.  Tijdens het eerste vrijblijvend gesprek bekijken we samen wat jouw wensen en onze mogelijkheden zijn. Vervolgens stellen we samen een persoonlijktrainingsplan op. Wij vinden dat trainingsplezier hierin een belangrijke succesfactor is.Het natuurgebied de Oisterwijkse bossen en vennen is niet alleen prachtig, maar ook uitermate geschikt voor verschillende trainingsvarianten zoals, zelfverdediging, TRX training, dumbbell training, halter training, loop training, circuit training of individuele bootcamp training.    

Urban Fit

Lantaarnpalen, bankjes, trappen, fietsenrekken….Tijdens onze Urban Fit trainingen gebruiken we echt alles wat de stad ons tebieden heeft. Gedurende deze full body workout zal de BodyProject trainer keerop keer zijn creativiteit de vrije loop laten gaan en de deelnemers verrassenmet uitdagende oefeningen en groepsopdrachten. Deze opkomende manier van trainenis perfect uit te voeren in het mooie centrum van Oisterwijk. Urban Fit training is van september t/m april op woensdag avond van 19:30 - ca. 20.45  uur.We trainen dan in 3 levels/groepen:- Urban Fit Start Up voor beginnende sporters- Urban Fit Regular voor gemiddelde sporters- Urban Fit Next Level voor gevorderde sporters

Voedingsadvies

Ben jij op zoek naar een passende manier om een fijn en gezond leven te leiden dat bij jouw lichaam past? BodyProject ziet gezonde en lekkere voeding en voldoende beweging als  manier om je lichaam te geven wat zij nodig heeft en erdoor gaat bruisen van energie. Naast de diverse manieren van bewegen bieden wij ook voedingsadvies aan. We willen je bewust maken wat er met je lichaam gebeurt als je er goed of minder goed mee omspringt. Samen bekijken we hoe je fit gaat worden en vooral zal blijven. Daarvoor vragen we doorzettingsvermogen want het kost nu eenmaal tijd en energie om oude gewoontes te veranderen. Gewoontes die door je drukke manier van leven er waarschijnlijk ingeslopen zijn, een bekend probleem voor velen. We hopen dan ook dat wij kunnen en mogen bijdragen om jouw leven mooier en beter te maken. Puur door gezonde voeding, op de juiste momenten en in de juiste hoeveelheden. Een persoonlijk afgestemd voedingsadvies door BodyProject gaat je daarin helpen. 

No excuses... just results!