Jouw merk onder de aandacht bij een sportieve doelgroep

Met jouw product of dienst wil je graag de sportcommunity bedienen, maar hoe kom je daar nu mee in contact? Je spendeert al genoeg geld en energie in het adverteren op online kanalen zoals Facebook en Instagram, maar toch krijg je de harten niet veroverd van de sporters die je graag wil bereiken. Wij hebben voor jou de oplossing! Your Sport Pro biedt jouw merk de mogelijkheid om in het hart van de grootste Nederlandse sportcommunity te komen.

De grootste sportcommunity in Nederland
Onze sportcommunity is energiek, competitief en tech-savvy. Dit uiten zij op al hun online kanalen middels mooie beelden, video’s, interviews, verrassende reviews over producten, sterke partners, vlogs en adviezen over voeding en training. De sportcommunity van meer dan 2800 sporttrainers hebben een bereik van meer dan 300.000 sporters!! Met trots zijn we dan ook de grootste Nederlandse sportcommunity.

✔ Engage met een sportieve community
✔ Trainers & sporters beschikbaar in heel Nederland
✔ Ervaring met grote A-merk campagnes
✔ Administratie en financiële afhandeling centraal belegd bij Your Sport Pro

Hoe krijgen wij jouw merk onder de aandacht? 
Your Sport Pro biedt meerdere vormen van samenwerking, waaronder winacties, sponsored content of op maat gemaakte samenwerkingen. Om het jou zo makkelijk mogelijk te maken hebben we hieronder een overzicht geplaatst van verschillende mogelijkheden.

Winacties
Heeft jouw merk een product of dienst die onder de aandacht gebracht moet worden onder een sportieve doelgroep? Door middel van het organiseren van winacties, waarbij er sportlessen in de vorm van personal training gewonnen kunnen worden heb je een uniek aanbod waarmee jij jouw product of dienst onder de aandacht kan brengen.

“Bij Vifit vinden we gevarieerde voeding en leefstijl belangrijk. Steeds meer mensen houden zich bezig met sport en beweging en zoeken naar wat voor hen het beste werkt. Om iets extra’s te bieden aan actievelingen introduceerden we eerder al Vifit met extra proteïne. In het kader van de campagne Move Up! hielden we samen met Your Sport Pro een landelijke winactie met persoonlijke begeleiding en coaching als hoofdprijs.”

  • Loes Altena, Brand Manager bij Vifit: