Fitter worden? Ga via je werk aan de slag met Your Health Plan

Ga actief met je gezondheid aan de slag met Your Health Plan: een persoonlijk plan van aanpak voor een gezonde levensstijl. Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden, gezonder wilt eten of simpelweg lekkerder in je vel wilt zitten. Vanuit het online sportplatform Your Sport Pro snappen we dat werken aan je gezondheid voor iedereen anders is, en dat iedereen hierin andere uitdagingen en doelen heeft. Met ons programma Your Health Plan geef je jezelf een persoonlijke kickstart voor een gezonde levensstijl! Je regelt het via je werkgever.

  • Plan op maat dat past bij jouw doelen en uitdagingen
  • Persoonlijke intake met een leefstijlcoach en vijf 1-op-1 sessies met een persoonlijke coach uit ons landelijke netwerk van 2.800 coaches
  • Aandacht voor sport en bewegen, maar ook voor andere vitaliteitsthema’s zoals voeding, stress en slaap
  • Weer lekker in je vel en vol energie genieten van je (werk)dag!

Meer informatie voor werkgevers Meer informatieWat is Your Health Plan?

Your Health Plan is een persoonlijk plan op maat dat past bij jouw persoonlijke doelen en uitdagingen. Je regelt het via je werk, maar het traject draait om jou. Met een compleet plan (inclusief vijf 1-op-1 sessies met een sportcoach in de buurt) geven we je een kickstart voor een gezonde levensstijl die bij jou past. Een aanpak op maat, waarmee je in staat bent om je nieuwe levensstijl vervolgens zelf vol te blijven houden. Of je nu behoefte hebt aan een personal trainer, diëtist, slaapcoach of mentalcoach: met meer dan 2.800 aangesloten coaches in verschillende disciplines ondersteunen we je bij het implementeren én volhouden van jouw nieuwe levensstijl.“Uit mezelf had ik dit waarschijnlijk niet gedaan. Maar doordat het door mijn werk werd aangeboden, was de drempel een stuk lager. Mijn nieuwe lifestyle is inmiddels een gewoonte voor me!”

Richelle van Braventure


Lees het hele interview

Testimonial Richelle

Hoe het werkt

Persoonlijke intake

Tijdens een persoonlijke intake met een leefstijlcoach komen de thema’s bewegen, voeding, stress en slaap aan bod. Op basis van jouw doelen en uitdagingen maken we samen een plan van aanpak voor een gezonde levensstijl die bij jou past. Vanuit daar bekijken we welk type coach en welke discipline daar het beste bij aansluit.

Aan de slag met persoonlijke coach

Na de intake ga je met deze persoonlijke coach aan de slag, waar en wanneer je dat wil. Met meer dan 2.800 aangesloten coaches in verschillende disciplines is er altijd een type coach die bij jouw doelen en uitdagingen past.

Duurzame implementatie

Samen met je persoonlijke coach ontwikkel je een gezonde levensstijl die jij kunt én wilt volhouden. Deze kickstart zorgt voor een positieve flow, waardoor je zelf gemotiveerd raakt om je nieuwe levensstijl te behouden. Zo word je stap voor stap gezonder en zit je lekkerder in je vel!

Blijvende aandacht voor vitaliteit

Tijdens en na het doorlopen van Your Health Plan is er aandacht voor de thema’s bewegen, voeding, stress en slaap. Je krijgt:
  • Een vitale goodiebox voor een gemotiveerde kickstart!
  • Maandelijkse tips en inspiratie in de mailbox over de verschillende vitaliteitsthema’s
  • De mogelijkheid om elk kwartaal deel te nemen aan een thema-workshop van een inspirerende spreker

De voordelen

Werk samen met je coach toe naar een gezonde levensstijl die bij jou past
Train waar en wanneer je zelf wilt, met een coach bij jou uit de buurt
Een plan op maat, waardoor jij jouw nieuwe levensstijl ook echt vol kunt houden

Zo vinden wij een oplossing op maat voor iedereen

Your Sport Pro is een landelijk sportplatform dat mensen en organisaties helpt bij het creëren en behouden van een gezonde levensstijl. Wij snappen dat werken aan je gezondheid voor iedereen anders is, en dat iedereen hierin andere uitdagingen en doelen heeft. Dankzij onze jarenlange ervaring in de sportbranche kennen we de uitdagingen en weten we wat wél en niet werkt. In combinatie met ons landelijke netwerk van 2.800 coaches hebben wij de expertise in huis om een sportieve oplossing op maat te vinden voor iedereen. Neem zelf contact op met een van onze coaches of regel het via je werkgever met Your Health Plan

Plan een kennismakingsgesprek