Fitter, energieker, productiever en lekkerder in je vel?

Ga actief met je gezondheid aan de slag. Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden, lekkerder in je vel wilt zitten of je sportieve prestaties wilt verbeteren! Jouw werkgever gunt jou een persoonlijke kickstart voor een gezonde levensstijl, grijp deze kans.

  • Plan op maat dat past bij jouw doelen en uitdagingen
  • Holistische aanpak, met aandacht voor voeding, bewegen, slapen, ontspanning en ergonomie
  • Weer lekker in je vel en vol energie genieten van je (werk)dag

Uniek sport- of gezondheidsplan

Persoonlijke ontwikkeling begint bij jezelf, ga daarom aan de slag met ons sport- of gezondheidsplan. Werken aan je gezondheid is voor iedereen anders, en iedereen heeft hierin andere uitdagingen en doelen. Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden, gezonder wilt eten of simpelweg lekkerder in je vel wilt zitten. Wij bieden jou het meest unieke en persoonlijke sport- of gezondheidsplan dat er op de markt is!

Hoe jouw persoonlijke plan eruit kan zien? We trappen af en gaan natuurlijk meteen goed van start! Je krijgt unieke inzichten dankzij een DNA leefstijl analyse en online vragenlijst. Onderwerpen zoals voeding, beweging, ontspanning en slapen worden op basis van het genoom, onder de loep genomen. Geen aannames meer, maar wetenschappelijke onderbouwing. Terwijl er enkele weken gewacht wordt op de resultaten uit het laboratorium, mag je al aan de slag met het vergroten van jouw algemene gezondheidskennis, via onze vitale e-learnings. Je leert feiten van fabels te onderscheiden en krijgt direct toepasbare tips en trics.


De resultaten van je DNA leefstijl analyse vormen een belangrijke basis voor het persoonlijke plan. In vijf 1-op-1 sessies ga je onder begeleiding van een coach aan de slag. Dankzij een landelijke netwerk van ruim 2.800 professionals, zoals sportcoaches, voedingsspecialisten, leefstijlcoaches, slaapcoaches of mental coaches, kan dit gewoon thuis om de hoek, waar en wanneer jij maar wilt. Indien coaching niet de gewenste oplossing blijkt, kunnen we het budget aanpassen aan andere behoeften, zoals een sportabonnement of ander lokaal vrijetijdsaanbod. Dit bepaal jij helemaal zelf.


Als de finish inzicht komt, is het tijd om hetgeen geleerd is zelfstandig toe te passen. Het sport- of gezondheidsplan draagt er aan bij dat je blijvend gezonde keuzes kunt maken, dit maakt het plan echt onderscheidend én duurzaam!

Dit wil ik!

Vertrouwd door

“Uit mezelf had ik dit waarschijnlijk niet gedaan. Maar doordat het door mijn werk werd aangeboden, was de drempel een stuk lager. Mijn nieuwe lifestyle is inmiddels een gewoonte voor me!”

Richelle van Braventure


Lees het hele interview

Testimonial Richelle

Losse onderdelen

Is een volledig traject nog een brug te ver voor je? Heb je minder budget, of wil je simpelweg van start met slechts één onderdeel van het sport- en gezondheidsplan? Dat kan. Bekijk hier een selectie van de mogelijkheden.

Unieke inzichten

Krijg toegang tot meer dan 80 analyses die je helpen slimmer te eten, beter te slapen, vitaal te worden en gezonder te zijn. Je leert meer over jezelf, ontvangt unieke inzichten via een app en ontdekt wat wel en wat niet werkt voor jou.

1-op-1 coaching

Eén online leefstijlsessie, gevolgd door vijf 1-op-1 sessies met een persoonlijke coach uit ons landelijke netwerk van 2.800 coaches. Er wordt aandacht besteed aan thema's zoals voeding, stress en slapen. Samen met de coaches ga je aan de gang met jouw specifieke doelen en uitdagingen.

Leer wat echt werkt

Volg onze vitale e-learnings om feiten van fabels te leren onderscheiden over thema's zoals voeding, slapen, bewegen en ontspanning. Door meer kennis op te doen over deze onderwerpen, ben je in staat gezondere keuzes maken die een positieve invloed hebben op je leven, zowel op de korte als lange termijn.

Vraag naar de mogelijkheden bij jouw werkgever, zoek op Your Sport Pro in de portal waar jij jouw persoonlijke ontwikkelbudget kunt besteden, of neem direct contact met ons op.

  • Plan op maat dat past bij jouw doelen en uitdagingen
  • Holistische aanpak, met aandacht voor voeding, bewegen, slapen, ontspanning en ergonomie
  • Weer lekker in je vel en vol energie genieten van je (werk)dag