Fitter, energieker, productiever en lekkerder in je vel?

Ga actief met je gezondheid aan de slag. Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden, lekkerder in je vel wilt zitten of je sportieve prestaties wilt verbeteren!. Vanuit het online platform Your Sport Pro snappen we dat werken aan je gezondheid voor iedereen anders is, en dat iedereen hierin andere uitdagingen en doelen heeft. Jouw werkgever gunt jou een persoonlijke kickstart voor een gezonde levensstijl, grijp deze aan.

Wij kijken naar jou als individu en stemmen het programma af op jouw wensen en budget. Thema’s als voeding, slaap, bewegen, ontspanning en ergonomie komen aan bod. Van een DNA leefstijl analyse voor unieke inzichten tot een compleet op maat gemaakt sport- of gezondheidsplan met een-op-een begeleiding van een pro. En dankzij onze landelijke dekking, doe je dit gewoon bij jou thuis om de hoek!

 • Plan op maat dat past bij jouw doelen en uitdagingen
 • Holistische aanpak, met aandacht voor voeding, bewegen, slapen, ontspanning en ergonomie
 • Weer lekker in je vel en vol energie genieten van je (werk)dag

Uniek sport- of gezondheidsplan €999,-

Persoonlijke ontwikkeling begint bij jezelf, ga daarom aan de slag met ons sport- of gezondheidsplan. Werken aan je gezondheid is voor iedereen anders, en iedereen heeft hierin andere uitdagingen en doelen. Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden, gezonder wilt eten of simpelweg lekkerder in je vel wilt zitten. Wij bieden jou het meest unieke en persoonlijke sport- of gezondheidsplan van europa!

Om meer over jou te weten te komen, dan jij zelf al wist, gaan we de diepte in. Daarvoor combineren we een DNA leefstijl analyse (1) met een online vragenlijst (1). Dit levert unieke inzichten op welke je kunt inzien via een sterk beveiligde app. Thema’s als optimale voeding, sport, stressmanagement, slaap en gezondheidszorg komen aan bod en zijn puur afgestemd op jou genoom. Een brede selectie analyses helpen je algehele leefstijl voor de rest van je leven op het gewenste niveau te houden en draagt er aan bij de beste versie van jezelf te kunnen zijn. Terwijl je een aantal weken moet wachten totdat de resultaten uit het laboratorium binnenkomen, doe je via vitale e-learnings (2) meer algemene kennis op over vitale thema's. De uitgebreide leefstijl analyse is de basis van jouw persoonlijke plan, welke je samenstelt in een 1-op-1 (online) sessie met een leefstijlcoach (3).

Daarna ga je in vijf 1-op-1 sessies (4) aan de slag onder begeleiding van een persoonlijke coach uit ons netwerk van 2.800 coaches. Dit kan dus bij jou om de hoek en wanneer jij dat wilt! De coach waar we je aan koppelen sluit in expertise volledig aan bij het thema wat voor jou relevant is en in jouw plan naar voren komt. Dit kan dus een sportcoach zijn, voedingsspecialist, leefstijlcoach, slaapcoach, zelfs mental coach of een mix daarvan. Is een coach niet hetgeen, dat jij nodig hebt, dan zorgen wij dat we het te besteden budget zo optimaal mogelijk inzetten, om een andere invulling te geven aan jouw persoonlijke plan. (denk aan simpelweg het overnemen van jouw huidige sportabonnement, of ander sport- of vrijetijdsaanbod bij jou in de buurt)

Wat kun je dus verwachten? 

 • DNA leefstijl analyse met unieke inzichten en tips en trics middels een app
 • Leefstijl sessie met een leefstijlcoach en afgestemd op jouw DNA inzichten (Online)
 • Plan op maat, dat past bij jouw doelen en uitdagingen (basis tips en trics)
 • Aandacht voor sport en bewegen, maar ook voor vitaliteit thema's zoals voeding, stress, slaap en ergonomie
 • Toegang tot vitale e-learnings
 • Vijf 1-op-1 sessies met een coach bij jou in de buurt
 • Blijvend fit, energiek, productief en (weer) lekker in je vel!

  Dit wil ik!


De onderdelen van ons Sport- of gezondheidsplan zijn ook los af te nemen. Zie hieronder de mogelijkheden.

€399,-

Er volgen 80+ analyses die je helpen slimmer te eten, beter te slapen, vitaal te worden en gezonder te zijn. Je leert over jezelf, krijgt unieke inzichten (via een app) en ontdekt wat wel en wat niet werkt voor jou.

Dit wil ik!

€599,-

Één online leefstijl sessie, gevolgd door vijf 1-op-1 sessies met een persoonlijke coach uit ons landelijke netwerk van 2.800 coaches. Aandacht voor thema's zoals voeding, stress, slaap en ergonomie. Plan op maat dat past bij jouw doelen en uitdagingen. 

Dit wil ik!

€99,-

Leer feiten van fabels onderscheiden over thema's als voeding, slapen, bewegen en ontspanning via onze e-learnings. Meer kennis hierover helpt je gezondere keuzes te maken, voor de rest van je leven!

Dit wil ik!

Vertrouwd door

“Uit mezelf had ik dit waarschijnlijk niet gedaan. Maar doordat het door mijn werk werd aangeboden, was de drempel een stuk lager. Mijn nieuwe lifestyle is inmiddels een gewoonte voor me!”

Richelle van Braventure


Lees het hele interview

Testimonial Richelle