Hoe werkt het

Top! Jij hebt de keuze gemaakt om iets te doen aan jouw gezondheid of die van je werknemers. Bij Your Sport Pro snappen wij dat werken aan je gezondheid voor iedereen anders is, en dat iedereen hierin andere uitdagingen en doelen heeft.

Ons platform geeft toegang tot een netwerk van 2.800 pro's, bestaande uit personal trainers, mental coaches, voedingsspecialisten, slaapcoaches, leefstijlcoaches, fysiotherapeuten en pro’s in vrijwel alle sporten. Dit netwerk zetten wij in om het meest unieke en persoonlijke sport- of gezondheidsplan van Europa aan te kunnen bieden!

Wij streven ernaar om tegen ieder budget een programma af te stemmen, dat aansluit bij de wensen en doelstellingen van ieder individu. Ons aanbod bestaat onder andere uit een uitgebreide DNA leefstijl analyse voor unieke inzichten, een compleet op maat gemaakt sport- of gezondheidsplan als follow up, kennis opdoen in onze vitale e-learnings maar het is ook mogelijk om via ons een vrij te besteden Health budget per werknemer beschikbaar te stellen. Thema’s als voeding, slaap, bewegen, ontspanning en ergonomie komen in de programma's aan bod. En dankzij onze landelijke dekking, kan dit alles gewoon bij iedereen thuis om de hoek!

De financiële afhandeling wordt op de achtergrond door ons geregeld met je werkgever, dus jij hoeft je alleen maar op je eigen doelen te focussen.

En ben jij werkzaam bij een van de volgende organisaties? Achmea, Aegon, Athlon, Athora, BAM, Volksbank, Eneco, Essent, FDMG, het CAK, Holland Casino, Menzis, NS, OFED, ONVZ, PostNL, RTL Nederland, Setar NV, Siemens, Sweco, T-Mobile, TVM, Uniper, Van Lanschot Kempen, Vattenfall Nederland, Abbott, Bavaria, De Unie, EP Nuffic, Vereende NV, HR Office, Intermediair, Skillstown of Unique. Check dan ons aanbod in de portal waar jij jouw persoonlijk ontwikkel budget kunt besteden en zoek op 'Your Sport Pro' of neem contact met ons op dan leggen we je uit wat er mogelijk is en hoe het werkt!

Unieke inzichten

Om de programma's zo efficiënt, persoonlijk en doelgericht mogelijk te maken, zoomen we per werknemer in op uitdagingen, doelen en wensen. Dit kan in een gesprek met een van onze leefstijlcoaches maar een DNA leefstijl analyse geeft nóg uniekere inzichten. 80+ analyses die helpen slimmer te eten, beter te slapen, efficiënter te trainen en voldoende te ontspannen. Balans daarin maakt je energiek, zorgt ervoor dat je lekker in je vel zit en laat je dagelijks het beste uit jezelf halen. Je ontvangt direct toepasbare tips & tricks, een plan van aanpak krijgt vorm en je kunt aan de slag!

Persoonlijk plan

Aan de hand van jouw persoonlijke inzichten en plan van aanpak, bekijken we welk type pro en welke discipline daar het beste bij jou past. We houden daarbij rekening met jouw doelen, wensen, locatie én planning, kortom helemaal op jou afgestemd.

Aan de slag!

Wij maken de match, de pro neemt contact met je op om de eerste een-op-een sessie in te plannen. Je leerdoel staat voorop en de pro draagt eraan bij dat jij de rest van je leven, het beste uit jezelf kunt halen. Dat bedoelen wij met duurzaam!

In bovenstaande uitleg gaan wij uit van het volledige sport- en gezondheidsplan met de DNA leefstijl analyse, een-op-een coaching door een pro en kennis vergaren via onze vitale e-learnings. Deze elementen zijn ook los van elkaar in te zetten. Bekijk ons aanbod voor meer details, via onderstaande knop.

Vertrouwd door