Hoe werkt het

Top! Jij hebt de keuze gemaakt om iets te doen aan jouw gezondheid of die van je werknemers. Bij Your Sport Pro snappen wij dat werken aan je gezondheid voor iedereen anders is, en dat iedereen hierin andere uitdagingen en doelen heeft.

Ons platform geeft toegang tot een netwerk van 2.800 pro's, bestaande uit personal trainers, mental coaches, voedingsspecialisten, slaapcoaches, leefstijlcoaches, fysiotherapeuten en pro’s in vrijwel alle sporten.

Wij streven ernaar om voor iedere werknemer tegen elk budget een oplossing te bieden. Afhankelijk van het budget, kies je het pakket dat bij jou past. Vraag je werkgever naar de mogelijkheden en selecteer jouw pakket hier, of ga naar het daarvoor bestemde (interne) portal van je werkgever.

Persoonlijke intake

Om je traject zo efficiënt, persoonlijk en doelgericht in te richten, ga je in gesprek met een van onze leefstijlcoaches. Tijdens een online intake kijken we waar je nu staat en worden jouw uitdagingen, doelen en wensen besproken. 

Daarbij komen ook thema’s als bewegen, voeding, stress en slapen aan bod. Balans daarin maakt je energieker, zorgt ervoor dat je lekkerder in je vel gaat zitten en dagelijks het beste uit jezelf gaat halen.

Je ontvangt direct toepasbare tips & tricks, een plan van aanpak krijgt vorm en je kunt aan de slag!

Plan van aanpak

Aan de hand van jouw persoonlijke intake en plan van aanpak, bekijken we welk type pro en welke discipline daar het beste bij jou past. We houden daarbij rekening met jouw doelen, wensen, locatie én planning, kortom helemaal op jou afgestemd!

Wij maken de match, de pro neemt contact met je op om de eerste een-op-een sessie in te plannen.

De financiële afhandeling wordt op de achtergrond door ons geregeld met je werkgever, dus jij hoeft je alleen maar op je eigen doelen te focussen.

Aan de slag met jouw pro!

Eindelijk, je gaat aan de slag! In 5 een-op-een sessies, wordt er gewerkt aan het verwezenlijken van jouw doel. Na de eerste sessie bepaal je het tijdspad van jouw traject en plan je samen vervolgsessies in.

Je leerdoel staat voorop en de pro draagt eraan bij dat jij de rest van je leven, het beste uit jezelf kunt halen. Dat bedoelen wij met duurzaam!