Hoe werkt het

Your Sport Pro is hét online platform waar je snel en vrijblijvend in contact komt met coaches in de buurt.

Of je nu wilt afvallen, sterker wilt worden, een marathon wilt lopen of simpelweg lekkerder in je vel wilt zitten: via ons platform leg je gratis direct contact met een professional die bij jou past. Door ons landelijke netwerk van 2.800 coaches zijn wij in staat om een sportieve oplossing op maat te vinden die jou écht verder gaat helpen. Want wij snappen dat werken aan je gezondheid voor iedereen anders is, en dat iedereen hierin andere uitdagingen en doelen heeft. Neem zelf contact op met een van onze coaches of regel het via je werkgever met Your Health Plan.

Kies een regio

Stap 1:
Kies een regio

Op zoek naar een professionele coach bij jou in de buurt? Geen probleem! Alle coaches die aangesloten zijn bij Your Sport Pro zijn onderverdeeld in regio’s. Zo zie je direct welke coach er bij jou in de buurt actief zijn.

Vind een coach

Stap 2:
Vind een coach

Of je nu wil afvallen, trainen voor de marathon of sterker en mobieler worden? Onze coaches helpen je erbij. Met meer dan 2800 aangesloten professionele coaches heb jij jouw match zo gevonden.

Neem contact op

Stap 3:
Neem contact op

Geen moeilijke constructies of verborgen kosten, maar direct de mogelijkheid om contact op te nemen met een coach naar keuze. Heb je vragen? Stel ze! Wil je een proefles? Vraag het direct aan. Binnen 48 uur gegarandeerd reactie!

Waarom Your Sport Pro?

  • ✔ Geen account nodig om gebruik te maken van Your Sport Pro
  • ✔ Geen kosten aan verbonden
  • ✔ Grootste sportaanbod in Nederland met meer dan 2800 coaches
  • ✔ Coaches beschikbaar in heel Nederland