Hoe werkt het

Top! Jij hebt ervoor gekozen om iets te doen aan jouw gezondheid of die van je werknemers. Bij Your Sport Pro begrijpen wij dat werken aan je gezondheid voor iedereen anders is, en dat iedereen verschillende uitdagingen en doelen heeft.


Ons platform biedt toegang tot een netwerk van 2.800 professionals, waaronder personal trainers, mentale coaches, voedingsspecialisten, slaapcoaches, leefstijlcoaches, fysiotherapeuten en experts in vrijwel alle sporten. We gebruiken dit netwerk om het meest unieke en persoonlijke sport- of gezondheidsplan van Europa aan te bieden!


We streven ernaar om voor elk budget een programma af te stemmen dat aansluit bij de wensen en doelstellingen van elk individu. Een uitgebreide DNA-levensstijlanalyse voor unieke inzichten, dat is dan ook de basis van ons volledig op maat gemaakte sport- of gezondheidsplan. Thema's zoals voeding, slaap, beweging, ontspanning en ergonomie komen aan bod. En dankzij onze landelijke dekking kan dit allemaal gewoon bij iedereen thuis om de hoek!

Unieke inzichten

Om onze programma's efficiënt, persoonlijk en doelgericht te maken, richten we ons op de individuele uitdagingen, doelen en wensen van elke werknemer. Dit kan worden besproken in een gesprek met een leefstijlcoach, maar een DNA leefstijl analyse biedt nog uniekere inzichten. Het bereiken van een balans op deze gebieden zorgt voor energie, een goed gevoel en optimale prestaties in het dagelijks leven. 

Vertrouwd door

Klik hier om naar ons aanbod te gaan; Werknemers, Werkgevers