Gezonde en productieve medewerkers met het Your Health Plan

Verbeter de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid binnen je organisatie met Your Health Plan: een persoonlijk plan van aanpak voor een gezonde levensstijl. Of je nu de veerkracht en productiviteit van je medewerkers wilt verbeteren, het ziekteverzuim wilt verlagen of gezondheidsklachten en burn-out wilt voorkomen. 

Vanuit het online sportplatform Your Sport Pro snappen we dat werken aan je gezondheid voor iedereen anders is, en dat iedereen hierin andere uitdagingen en doelen heeft. Met ons programma Your Health Plan geef je jouw medewerkers een persoonlijke kickstart voor een gezonde levensstijl!

  • Plan op maat dat past bij de doelen en uitdagingen van elke medewerker
  • Persoonlijke intake met een leefstijlcoach en vijf 1-op-1 sessies met een persoonlijke coach uit ons landelijke netwerk van 2.800 coaches
  • Aandacht voor sport en bewegen, maar ook voor andere vitaliteitsthema’s zoals voeding, stress en slaap

Meer informatie voor werknemers Meer informatieWat is Your Health Plan?

Your Health Plan is een persoonlijk plan op maat dat past bij de doelen en uitdagingen van elke medewerker. Met een compleet plan (inclusief vijf 1-op-1 sessies met een sportcoach in de buurt) geven we elke medewerker een kickstart voor een gezonde levensstijl die bij diegene past. Een aanpak op maat, waarmee ze in staat zijn om hun nieuwe levensstijl vervolgens zelf vol te blijven houden. 

Of jouw collega nu het meest heeft aan een slaapcoach, diëtist, sportcoach of yogacoach: met meer dan 2.800 aangesloten coaches in verschillende disciplines ondersteunen we jouw medewerkers bij het implementeren én volhouden van een gezonde levensstijl die bij hen past.“Iedereen werkt op een andere manier aan zijn gezondheid. Daardoor gaat het thema vitaliteit ook meer leven binnen de organisatie, en dat zorgt uiteindelijk ook voor meer productiviteit. Daar heeft de werknemer, maar ook de werkgever baat bij.”

Richelle van Braventure

Lees het hele interview

Testimonial Richelle

Hoe het werkt

Persoonlijke intake

Tijdens een persoonlijke intake met een leefstijlcoach komen de thema’s bewegen, voeding, stress en slaap aan bod. Op basis van de doelen en uitdagingen van de medewerker maken we samen een plan van aanpak voor een gezonde levensstijl die bij diegene past. Vanuit daar bekijken we welk type coach en welke discipline daar het beste bij aansluit.

Aan de slag met persoonlijke coach

Na de intake gaat elke medewerker met deze persoonlijke coach aan de slag, waar en wanneer ze dat willen. Met meer dan 2.800 aangesloten coaches in verschillende disciplines is er altijd een type coach die bij de doelen en uitdagingen van jouw medewerkers past.

Duurzame implementatie

Samen met hun persoonlijke coach ontwikkelen je medewerkers een gezonde levensstijl die zij kunnen én willen volhouden. Deze kickstart zorgt voor een positieve flow, waardoor je medewerkers zelf gemotiveerd raken om hun nieuwe levensstijl te behouden. Met een betere gezondheid en duurzame inzetbaarheid als resultaat!

Blijvende aandacht voor vitaliteit

Tijdens en na het doorlopen van Your Health Plan is er aandacht voor de thema’s bewegen, voeding, stress en slaap. Elke medewerker krijgt:
  • Een vitale goodiebox voor een gemotiveerde kickstart!
  • Maandelijkse tips en inspiratie in de mailbox over de verschillende vitaliteitsthema’s
  • Het organiseren van een thema-workshop of seminar van een inspirerende spreker behoort tot de mogelijkheden

De voordelen

Hogere arbeidsproductiviteit en minder verzuim door vitalere medewerkers
Duurzaam resultaat doordat medewerkers hun nieuwe levensstijl ook écht vol kunnen houden
Een aantrekkelijke extra voor je secundaire arbeidsvoorwaarden en mogelijkheden tot subsidie

Een oplossing op maat voor elke medewerker

Your Sport Pro is een landelijk sportplatform dat werkgevers helpt om de duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van medewerkers te verbeteren en te behouden. Wij snappen dat werken aan je gezondheid voor iedereen anders is, en dat iedereen hierin andere uitdagingen en doelen heeft. 

Dankzij onze jarenlange ervaring in de sportbranche kennen we de uitdagingen en weten we wat wél en niet werkt. In combinatie met ons landelijke netwerk van 2.800 coaches hebben wij de expertise in huis om een sportieve oplossing op maat te vinden voor iedereen.

Plan een kennismakingsgesprek