Een fitter, energieker en productiever team

Verbeter de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid binnen je organisatie met een persoonlijk plan van aanpak voor een gezonde levensstijl. Of je nu de veerkracht en productiviteit van je werknemers wilt verbeteren, het ziekteverzuim wilt verlagen of gezondheidsklachten en burn-out wilt voorkomen. 

Vanuit het Your Sport Pro snappen we dat werken aan je gezondheid voor iedereen anders is, en dat iedereen hierin andere uitdagingen en doelen heeft. 

Met Your Sport Pro geef je jouw werknemers een persoonlijke kickstart voor een gezonde levensstijl!

  • Plan op maat dat past bij de doelen en uitdagingen van elke medewerker
  • Aandacht voor vitaliteitsthema’s zoals slapen, bewegen, voeding, ergonomie en ontspanning
  • In te zetten als onderscheidende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Jouw team weer energiek, bevlogen en productief!

Niemand is gebaat bij uitval en toch gebeurt het...

We worden ongezonder; in 1990 had 30%van de Nederlanders overgewicht, dat is op dit moment al opgelopen naar meer dan 50%. Als we hier niks doen is de schatting dat dit oploopt tot 62% in 2040! Overgewicht vergroot kans op chronische ziektes en stress. Bestaande oplossingen, blijken dus niet voldoende te werken.

Hoe pakken wij dat aan?

Een persoonlijk plan op maat dat past bij de doelen en uitdagingen van elke werknemer. Met een compleet plan (inclusief 1-op-1 sessies met een pro in de buurt) geven we elke werknemer een kickstart voor een gezonde levensstijl die bij diegene past. Holistische approach en gericht leren hoe voor zichzelf te zorgen en blijvend gezondere keuzes te maken. Of men nu het meest heeft aan een slaapcoach, diëtist, mental coach of sportcoach: met meer dan 2.800 aangesloten coaches met verschillende expertises, ondersteunen we jouw werknemer bij het implementeren én volhouden van een gezonde levensstijl die bij hen past.

Als jaarlijks terugkerend vitaliteitsprogramma in te zetten voor heel je team, of door de werknemers individuele af te nemen vanuit een persoonlijk ontwikkel budget.

“Uit mezelf had ik dit waarschijnlijk niet gedaan. Maar doordat het door mijn werk werd aangeboden, was de drempel een stuk lager. Mijn nieuwe lifestyle is inmiddels een gewoonte voor me!”

Richelle van Braventure


Lees het hele interview

Testimonial Richelle

Wat is er verder op de markt?

  Your Sport Pro Vitaliteitsbureaus Sportscholen Verenigingen Online platforms Bootcamps
Laagdrempelig
Voor consumenten
Voor bedrijven
Meerdere disciplines
Landelijke dekking
Een-op-een coaching 1
Holistisch
Afgestemd op persoonlijk doel
Zelf je coach kiezen

1) Bij een 'Personal Trainer'-traject

Videocall intake

Persoonlijk leefstijl advies

€ 180,-

Per sessie per werknemer

Persoonlijke pro

Advies + persoonlijke pro

€ 670,-

6 een-op-een sessies

€ 1.100,-

11 een-op-een sessies

Digitale leeromgeving

Digitale leeromgeving

€ 25,- p.p.p.j.

per thema

€ 100,- p.p.p.j.

toegang tot alle thema's

Binnenkort

Prijzen zijn inclusief 21% BTW

Een oplossing op maat voor elke werknemer


Your Sport Pro is een landelijk platform dat werkgevers helpt om de duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van werknemers te verbeteren en te behouden. Wij snappen dat werken aan je gezondheid voor iedereen anders is, en dat iedereen hierin andere uitdagingen en doelen heeft. 

Dankzij onze jarenlange ervaring in de gezondheidsbranche kennen we de uitdagingen en weten we wat wél en niet werkt. In combinatie met ons landelijke netwerk van 2.800 coaches hebben wij de expertise in huis om een sportieve oplossing op maat te vinden voor iedereen.


Dit wil ik voor ons bedrijf

Vertrouwd door