Een fitter, energieker en productiever team

Verbeter de vitaliteit en duurzame inzetbaarheid binnen je organisatie met een persoonlijk plan van aanpak voor een gezonde levensstijl. Of je nu de veerkracht en productiviteit van je werknemers wilt verbeteren, het ziekteverzuim wilt verlagen of gezondheidsklachten en burn-out wilt voorkomen, wij hebben de oplossing voor jou.

  • Plan op maat dat past bij de doelen en uitdagingen van elke medewerker
  • Aandacht voor vitaliteitsthema’s zoals slapen, bewegen, voeding, ergonomie en ontspanning
  • In te zetten als onderscheidende secundaire arbeidsvoorwaarden
  • Jouw team weer energiek, bevlogen en productief!

Niemand is gebaat bij uitval en toch gebeurt het...

Ongezonde leefstijl, stress en de gevolgen daarvan: In 1990 had 30% van de Nederlanders overgewicht, nu is dat meer dan 50% en naar verwachting stijgt het naar 62% in 2040. Overgewicht vergroot het risico op chronische ziekten en veroorzaakt stress. De groeiende werkdruk draagt ook bij aan een ongezonde levensstijl, met meer burn-outs en symptomen daarvan als gevolg.


Dit heeft niet alleen negatieve gevolgen voor de werknemer zelf, ook werkgevers hebben te maken met hoge kosten voor uitval en verminderde productiviteit. Jaarlijks zijn verzuimkosten in Nederland alleen al meer dan 14 miljard euro. En slechts een fractie daarvan besteedt men aan preventie... Wij vonden het dus tijd voor verandering en een betere aanpak!

Persoonlijk plan, unieke roadmap

Geen universele aanpak. Bij Your Sport Pro begrijpen we dat werken aan de gezondheid van werknemers voor iedereen anders is, en dat iedereen verschillende uitdagingen en doelen heeft. Daarom bieden wij jouw werknemers het meest unieke en persoonlijke sport- of gezondheidsplan dat op de markt verkrijgbaar is!

Hoe het persoonlijke plan van jouw werknemer eruit kan zien? We trappen af en gaan natuurlijk meteen goed van start! We bieden unieke inzichten dankzij een DNA leefstijl analyse en online vragenlijst. Onderwerpen zoals voeding, beweging, ontspanning en slapen worden op basis van het genoom, onder de loep genomen. Geen aannames meer, maar wetenschappelijke onderbouwing. Terwijl er gewacht wordt op de resultaten uit het laboratorium, kan men al aan de slag met het vergroten van algemene gezondheidskennis, via onze vitale e-learnings. Men leert feiten van fabels te onderscheiden en krijgt direct toepasbare tips en trics.


De resultaten van de DNA leefstijl analyse vormen een belangrijke basis voor het persoonlijke plan, welke onder begeleiding van een coach word uitgevoerd. In vijf 1-op-1 sessies gaan ze aan de gang met een coach uit ons landelijke netwerk van ruim 2.800 professionals. Dit kan een sportcoach zijn, voedingsspecialist, leefstijlcoach, slaapcoach maar ook bijvoorbeeld een mental coach. Gewoon thuis om de hoek of waar en wanneer men maar wil.


Als de finish inzicht komt, is het tijd om hetgeen geleerd is zelfstandig toe te passen. Het sport- of gezondheidsplan draagt er aan bij dat de werknemer blijvend gezonde keuzes te maken, dit maakt ons plan echt onderscheidend én duurzaam!

“Uit mezelf had ik dit waarschijnlijk niet gedaan. Maar doordat het door mijn werk werd aangeboden, was de drempel een stuk lager. Mijn nieuwe lifestyle is inmiddels een gewoonte voor me!”

Richelle van Braventure


Lees het hele interview

Testimonial Richelle

Voor ieder budget een oplossing én fiscaal aantrekkelijk

Onze programma's zijn vrijgesteld van de 'werkkostenregeling', wat fiscaal voordelig is. Ze kunnen worden ingezet als jaarlijks vitaliteitsprogramma voor het hele team of individueel door werknemers vanuit hun persoonlijk ontwikkelbudget. Jij kiest als werkgever, welk budget je beschikbaar wilt stellen per werknemer. Wij beheren dat budget, registreren wie wat besteedt en zorgen ervoor dat het budget zo optimaal mogelijk ingezet wordt. Dit kan rechtstreeks via ons platform, of via het portaal waar jullie al mee samenwerken.

Het aanbieden van dit unieke concept draagt niet alleen bij aan het welzijn en productiviteit binnen het team maar ook aan een positief werkgeversimago. Zo'n plan moet toch vetgedrukt in de Employer Branding strategie van jouw organisatie? 

Vertrouwd door

Meer weten?


Your Sport Pro is een landelijk platform dat werkgevers helpt om de duurzame inzetbaarheid en vitaliteit van werknemers te verbeteren en te behouden. 

Dankzij onze jarenlange ervaring in de sport- en gezondheidsbranche kennen we de uitdagingen en weten we wat wél en niet werkt. Met ons landelijke netwerk van 2.800 coaches hebben wij de expertise in huis om een sportieve oplossing op maat te vinden voor iedereen.

Neem contact op voor meer informatie over het volledige traject of losse onderdelen van ons plan.

Dit wil ik voor ons bedrijf