Word een sportpro

Wordt geboekt door klanten bij jou in de buurt!

Your Sport pro is hét platform waar professionele coaches geboekt worden voor personal training, voedingsadvies en andere vormen van begeleiding. Met meer dan 2800 aangesloten coaches en duizenden zoekopdrachten per maand is Your Sport Pro de grootste online aanbieder in Nederland. Meld je vandaag nog gratis aan als coach bij Your Sport Pro en ontvang aanvragen van werknemers uit heel Nederland. 

De omzetwaardes van de aanvragen, variëren van een paar tientjes tot duizenden euro's. Afgelopen jaar was de gemiddelde omzetwaarde maar liefst €3.001,- De meeste leads die wij aanleveren zijn erg warm en resulteren veelal in een langdurige klantrelatie. Je betaald alleen een eenmalige fee om in contact te komen met die lead, verder niks. Wij onderhouden hiervan het platform en doen voor jou de marketing. En als het niks wordt, tussen jou en de lead betalen we de lead fee gewoon terug. Een eerlijke deal toch?

Je betaalt op dit moment een vast bedrag van €40,- zodra je de aanvraag wilt beantwoorden. Je krijgt vooraf een mail met daarin de aanvraag, je kunt dan zelf meelezen en inschatten of deze wilt beantwoorden of niet. Indien je hem niet wilt beantwoorden, omdat je de aanvraag niet interessant vind of bijvoorbeeld je geen tijd hebt, dan sturen we hem door naar een andere sporttrainer.

Volg je hem op maar wordt de lead geen klant, dan krijg je de €40,- van ons teruggestort.
No cure, no pay dus! 

Stap 1:
Meld je aan

Zet binnen 5 minuten jouw eigen sportprofiel op. Geen moeilijk gedoe met een website of hoge kosten voor marketing. Én het is helemaal gratis om vindbaar te zijn op Your Sport Pro

Stap 2:
Wordt gevonden

Maandelijks zoeken duizenden mensen op het platform naar coaches zoals jij. Speel jezelf in de kijker bij potentiële klanten en vergroot je vindbaarheid

Stap 3:
Seal the deal

No cure, no pay! Wij sturen leads naar je door. Indien je een lead wilt beantwoorden, betaal je €40,-. Volg je hem op maar wordt de lead geen klant, dan krijg je de lead fee van ons teruggestort!

Waarom aanmelden bij Your Sport Pro?

 • ✔ No cure, no pay! Je betaalt alleen voor leads die klant geworden zijn
 • ✔ Maandelijks duizenden zoekopdrachten naar coaches zoals jij
 • ✔ Kom in beeld bij potentiële klanten zonder daar vooraf voor te betalen
  • ✔ Je ontvangt warme leads
   • ✔ De gemiddelde omzetwaarde is maar liefst €3.215,-
 • ✔ Ontvang leuke korting deals van bekende sportmerken
 • ✔ Spendeer minder tijd aan marketing en meer tijd aan trainen
 • ✔ Vergroot je online & lokale vindbaarheid
 • ✔ We nemen jouw aanbod mee, in ons aanbod naar bedrijven
 • ✔ Grootste sportaanbod in Nederland met meer dan 2.800 andere coaches