Profielabeelding van Fleur Augustinus

Fleur Augustinus

Helden

Over Fleur

Mijn naam is Fleur Augustinus, na het afronden van de CIOS in Sittard in de richting fitness & health met het vak Lifestyle Coach, ben ik nu 7 jaar actief in de fitnessbranche.

Achtergrond

Door ervaringen met meerdere sporten ben ik erachter gekomen dat ik graag samenwerk. Ik handbal nu ongeveer 10 jaar bij Targos Bevo HC in Panningen. Door het handballen ben ik in contact gekomen met fitness. Ik ben mijn kennis en ervaring gaan ontwikkelen op het gebied fitness en voeding.

Specialiteit

Mijn specialiteiten zijn onder andere personal trainer, groeps(fitness)lessen, persoonlijke begeleiding in de fitness en handbal trainingen. Ik ben consequent voor mezelf, daardoor werk ik hard en probeer ik altijd het beste uit mezelf te halen. Dit doe ik ook bij mijn klanten en deelnemers.

Diploma's

  • Fitnesstrainer A
  • EHBSO (Eerste Hulp Bij Sport Ongelukken)
  • Klimprevent
  • Beweegplezier NISB

Stel een vraag aan Fleur

reageert binnen 48 uur

Personal Training

Personal Training is geen vast omlijnd programma. Samen stellen we realistische doelstellingen die we vertalen naar persoonlijke schema’s.Ik bied:* Een gevarieerd en doelgericht bewegingsplan* In jouw buurt op de locatie die jij prettig vindt* Wekelijkse trainingen op maat (in overleg)* Verzekerd van resultaat

Fit is not a destination it is a way of life