Profielabeelding van Troy Daenen

Troy Daenen

Maastricht

Over Troy

Troy is de naam die ik draag voor de afgelopen 21 jaar. Momenteel werkzaam bij Fit en Move en Pellikaan als fitness begeleider/coach, daarnaast zit ik bij het PTX - personal training team waar ik small functional-grouptraining verzorg.


Achtergrond

Allround sporter! Mijn hele leven veel verschillende sporten beoefend en daardoor ook veel kennis uit verschillende takken van sport opgedaan. Van rugby, voetbal, roeien, martial-arts, waterpolo tot paardrijden en ballet. Daarnaast de afgelopen 3 jaar aan het CIOS gestudeerd

Diversiteit is mijn kracht !


Specialiteiten

Het mensen laten bewegen op een functionele manier om zo het lichaam in zijn geheel te trainen en zo min mogelijk blessures op te lopen!
Daarnaast zijn obstacle-runs en het nieuwe urban-running mijn huidige verdiepingen, ook de HIT (high interval) training is een training waar ik je met veel plezier een keer voor uit wil dagen om mee te doen.

Ik ben een echte allrounder dus ik kan je mee nemen in veel verschillende soorten sport. Hierdoor hoop ik een vlammetje bij jou te vinden die ik kan laten op wakkeren tot een oneindig brandende vlam!


Diploma's

- CIOS Fitness&Health 
- CIOS Lifestylecoach 
- EHBSO Gediplomeerd
- KNZB toezicht houder en host 
- RI 2 KNRB Roei-instructie diploma

Stel een vraag aan Troy

reageert binnen 48 uur

Bootcamp

- Functional HIT-training een High intensity training op een FUN manier. Binnen 30 minuten een full body work-out voor een strak lichaam- Bootcamp-training voor every body en EVERYBODY, van jong tot oud wil ik je graag mee nemen voor een training door de mooie Limburgse natuurlandschappen.- Urban-training, Geen tijd om vanuit de stad naar een plek toe te komen dan kom ik toch gewoon naar jou! Verzamel een groepje en we beginnen.

Personal Training

- Alleen een lange weg bewandelen kan saai zijn, daarom zijn mijn team en ik er om je te vergezellen en te helpen waar dat nodig is !- Veel diversiteit aan training tot we iets vinden want voor jou werkt.- Voedings-deskundig advies, waarbij we testen afnemen om tot de juist conclusies te komen en jou zo goed mogelijk te helpen- Het is niet alleen maar zweten en zwoegen, maar ook een band op bouwen ! Jou succes is mijn succes.

A river cuts through a rock, not because of its power. But because of its persistence!