Profielabeelding van Joeri Meuter

Over Joeri

Mijn naam is Joeri Meuter. Ik heb gestudeerd aan het CIOS in Sittard. Binnen deze opleiding heb ik gekozen voor het vak Fitness & Health, dit wil zeggen dat ik werkzaam ben in -en rondom de fitnessbranche.

Achtergrond

Binnen het CIOS heb ik al veel ervaring op kunnen doen omtrent Fitness & Health. Afgelopen schooljaar (2014/2015) heb ik mijn Fitnessinstructeur A diploma ontvangen en ben ik ingeschreven in het F!TVAK register. Naast dit diploma heb ik nog mijn zwemleider A & B diploma behaald. Vanaf dit schooljaar (2015/2016) ben ik me aan het doorontwikkelen bij "Health & Racketclub" in Venlo. Hier bied ik langs het instrueren van onze leden ook Personal Training aan.

Specialiteit

Naast het instrueren en begeleiden van onze sporters, bied ik deze graag 1:1 sessies aan om hun vooraf opgestelde doelen optimaal te bereiken. Mocht je interesse hebben om je leefstijl en/of eetpatroon hiervoor aan te passen, kan ik samen met jouw een passend voedingsschema opstellen in combinatie met een persoonlijk trainingsschema gelet op jouw wensen. Verder bezit ik een leiderschap die ik op mijn opleiding sterk heb ontwikkeld. Hierdoor kan ik groepslessen verzorgen, maar daarnaast ook nog activiteiten organiseren op grotere schaal.

Diploma's

  • KNZB: Toezichthouder
  • KNZB: Zwemleider A
  • KNZB: Zwemleider B
  • NISB: Beweegplezier
  • EHB(S)O diploma
  • Fitnessinstructeur A
  • F!TVAK Registreert

Stel een vraag aan Joeri

reageert binnen 48 uur

Personal Training

Ik ga jou periodiek en gestructureerd begeleiden om vooraf opgestelde doelen te bereiken. Deze doelen kunnen variëren van vet verbranden tot voorbereiden op de Venloop --> Duurwedstrijd. 

Hierbij ga ik na het maken van een beginsituatie waarin we jouw lichaam van top tot teen gaan testen en meten een passend trainingsschema opstellen die jij wekelijks samen met mij gaat uitvoeren.

Voedingsadvies

Wat kun je hiervan verwachten?* Jij gaat samen met mij je eigen voedingspatroon analyseren.* Deze analyse gaan we bekijken en bespreken.* Ik laat jou waarnemen waar de eventuele problemen zitten binnen jouw voedingspatroon.* Ik adviseer jou hoe je deze problemen kunt oplossen.* Met elkaar plannen we overlegmomenten samen waar we gaan kijken hoe de voortgang tot die tijd is verlopen.

Fitness

Optimale fitnessbegeleiding om jouw doel(en) te bereiken! Hierbij hou ik rekening met eventuele problematieken en bespreek ik zo nodig samen met onze Fysiotherapeut welke bewegingsvormen voor jou van belang zijn.

Zwemleider

Toezichthouder/zwemleider.Naast mijn capaciteiten in de fitnessbranche ben ik gediplomeerd als toezichthouder, zwemleider A (ABC-zwemmen) en zwemleider B (vervolgdiploma's).

Feel fit, feel free, be fit. Like me!
No Motivation isn't an excuse