Profielabeelding van Yanick Bours

Over Yanick

Mijn naam is Yanick Bours en ben 20 jaar oud. Sinds 3 jaar geleden ben ik begonnen met sportlessen en Personal Trainingen te verzorgen. Verder ben ik werkzaam in de Fitness als fitnessinstructeur.

Achtergrond

Ik heb de opleiding CIOS in Sittard en keuze Fitness & Health gekozen omdat de fitness mij roept. Ook vind ik het super om mensen te helpen hun doelen te behalen. Verder training en voeding schema's maken voor u.

Zelf heb ik veel aan tennis gedaan, veel competities gespeeld op jonge leeftijd. Toen ik ouder werd ben ik Break Dance gaan doen voor verandering dit heb ik als een erg leuke ervaring opgedaan. Tegenwoordig ben ik actief in de fitness. Hier verzorg ik verschillende lessen.


Specialiteiten

Tennis Trainer (hulptrainer) 
Fitness Trainer A
Lifestyle Coach


Diploma's

CIOS Fitness & Health Instructeur
Fitness Trainer A
CIOS Lifestyle Coach
KNZB Toezicht Houder & Host
EHBO

Stel een vraag aan Yanick

reageert binnen 48 uur

Personal Training

Samen gaan we een realistisch doel maken, en zo maken wij een persoonlijk training schema die bij jou past.Ik bied jou:- Mogelijkheid tot afvallen- Spiermassa opbouwen- Conditie opbouwen- Verzekerd op resultaat- Flexibiliteit

Small Group

Bij Small Group Training werkt u in een kleine vertrouwde groep (maximaal 8 personen) aan uw conditie. U ervaart de gezelligheid van trainen in groepsverband, wat motiveert om te blijven sporten.Ik bied jou:- Voordelige prijs- Persoonlijke aandacht- Op verschillende locaties- Flexibiliteit

Bootcamp

Bootcamp is een intensieve manier van trainen om af te vallen, je conditie te verbeteren en sterkere spieren te krijgen. De bootcamplessen worden vaak in de buitenlucht gegeven en dat is natuurlijk bij weer en wind een uitdaging.Ik bied jou: - Variatie in de lessen- Persoonlijke aandacht- Mooie locatie - Parkeer gelegenheid - Oefeningen op jou niveau.

Met de juiste instelling en motivatie, brengen wij samen jou doel tot realiteit.

Start now, not tomorrow!