Profielabeelding van Ingrid Dussel

Over Ingrid

Oud worden is mijn wens. Tegenwoordig moeten we heel wat hobbels en drempels over om oud te kunnen worden. En wat is oud? Onze gezondheid speelt hier een grote rol in en die kunnen we nog steeds beïnvloeden met je leefstijl. Voldoende beweging, gezonde en gebalanceerde voeding en een goede mindset zijn nodig om je FIT te voelen. En dan ben je al een heel eind om oud te worden.

Achtergrond

Al tijdens mijn opleiding Fitness, health en management op het CIOS in Heerenveen ben ik aan het werk gegaan in de fitnessbranche. Eerst als fitness en groepsfitnessinstructeur en later als manager en personal trainer. Omdat het mijn passie is om mensen te helpen met hun gezondheid heb ik meerdere opleidingen en cursussen (Les Mills, LAPT, NASM, medisch fitness) gevolgd om mezelf bij te scholen. Ik leer nog iedere dag en vind het fijn om dit te delen met mijn klanten.

Als persoonlijke en leefstijl coach bepaal ik samen met jou doel(en) en motivatie. Samen gaan we de balans vinden in training, voeding en je mindset zodat ook jij oud kan worden.

Specialiteit

Ik wil zoveel mogelijk mensen in beweging brengen, zowel fysiek als mentaal! Mensen uit hun comfortzone brengen en keuzes laten maken waar ze de rest van hun leven profijt van hebben in lichaam, geest, hart en ziel!

Stel een vraag aan Ingrid

reageert binnen 48 uur

Voor leefstijlverandering bent u bij mij aan het juiste adres