Profielabeelding van Raymond van Kammen

Over Raymond

Eigenaar en hoofdinstructeur bij Mysafehouse, een opleidingscentrum voor zelfbescherming aan particulieren en professionals. 

MySafeHouse is een opleidingscentrum voor effectieve zelfbescherming. 'Veiligheid voor iedereen'… betekent veilig kunnen leven en werken onder alle omstandigheden.   

Alles wat je vlak voor, tijdens en na het conflict kunt inzetten om een veiliger omgeving te creëren; ademhaling, houding, (non-) verbale vaardigheden, bevoegdheid, doelstelling en praktische zelfbescherming! 

Achtergrond
Ervaringsdeskundige vanuit o.a. politiewerk!

Specialiteiten

Mysafehouse verzorgt opleidingen aan professionals uit Uniformdiensten, Semi-overheid en het Bedrijfsleven. Daarnaast kan iedereen privé leren zichzelf en anderen te beschermen in de ruimste zin van het woord.

Diploma's

Diverse krijgskunsten
Coaching
Bedrijfsopvang
Ervaringsdeskundige

Stel een vraag aan Raymond

reageert binnen 48 uur

Beroepsweerbaarheid

Beroepsweerbaarheid aan uniformdiensten als politie, marechaussee, boa's, defensie en beveiliging. Diverse diensten waaronder Train-de-Trainer, individuele begeleiding of groepsinstructie met diverse thema's als; agressie in en rondom voertuigen, grondwerk, fixeren en aanhouden, contra wapens, werken in kleine ruimtes, alternatief gebruik zaklamp.

Beroepsweerbaarheid

Beroepsweerbaarheid aan medewerkers in de zorg, winkelpersoneel, dienstverlening, deurwaarders et cetera. Leren omgaan met verbale , materiële en/of fysieke agressie. Voor elke beroepsgroep zal maatwerk geleverd worden. Veel ervaring aan professionals in de zorg, dienstverlening en winkels. 

Systema

Systema, traditionele Russische Krijgskunst; toepasbaar en realistisch voor iedereen die wil leren zichzelf en anderen te beschermen. Systema is een allround vechtsysteem dat je zal leren om, vanuit inzicht in vaardigheden die nu al in je zitten en die Systema je nader zal laten ontdekken, op een zo natuurlijk mogelijke wijze proportioneel te leren optreden. In een ontspannen sfeer leer je bewegen, ademen, ontspannen, weerbaar worden en jezelf verdedigen!

Individuele begeleiding

Individuele begeleiding; zowel privé als aan professionals. Weerbaarheid & Zelfverdediging om je zelfinzicht te verruimen en je vertrouwen te vergroten. Wanneer je behoefte hebt aan meer inzicht in je fysiek mentale vaardigheden zal ik, middels oefeningen uit diverse principes, je een spiegel voor houden. Alles wat je nodig hebt zit al in je ... vaak is het een kwestie van herkennen en toepassen!

Een leven lang leren'