Profielabeelding van Laska Perfuel

Over Laska

Crossfit, Bootcamp, Small group, Partner & Personal trainer.
Orthomoleculair voedingsdeskundige en lifestyle coach.
Alles onder één dak om jouw doelen verantwoord, effectief, blijvend en duurzaam te Minnen bereiken en vasthouden.

Achtergrond

Vanuit mijn jeugd uitgegroeid tot professioneel waterskiër en vanuit het waterskiën gefascineerd geraakt door krachtsport, voeding, mindset, en hoe je door dit alles te balanceren je prestaties kunt optimaliseren. Zowel op gebied van topsport, als dagelijksleven als gezondheid en vitaliteit.

Specialiteit

Training, coaching en advies op gebied van voeding, training en lifestye met focus op orthomoleculaire/hormoongerelateerde optimalisatie.

PHP: Personal Hormonal Profiling en Sportvasten. Metabolic conditioning, aankomen of afvallen, het tonen en definiëren speciaal voor vrouwen door middel van krachttraining. Vetpercentage verlagen met behoud van spiermassa. Allemaal op basis van gepersonaliseerde en individuele plannen, doelstellingen en programma's.

Algemene en hormoon gerelateerde specifieke klachten verhelpen en voorkomen.

Diploma's

  • Crossfit Level 1
  • Bootcamp & Kettlebell
  • Orthomoleculair voedingsdeskundige
  • Laudius Gewichtsconsulent
  • Overload Worldwide entire TOP certification program

Stel een vraag aan Laska

reageert binnen 48 uur

​(OUTDOOR) PERSONAL TRAINING VOOR VROUWEN

Personal training bij jou of bijvoorbeeld in het prachtige Amsterdamse bos. Krachttraining waar je niet groot maar strak en gevormd van wordt. Gericht op functionele bewegingspatronen en oefeningen met lichaamsgewicht. Even wat anders dan de standaard formats binnen in de sportschool.

* Zowel 1-op-1 als tot 4 dames per sessie* Persoonlijk trainingsplan* Gericht op vrouwelijke vormen* Gegarandeerd succes* Vanaf 49,- per 75 minuten sessies

HORMOON BALANS ADVIES

* Moeite met afvallen / op gewicht blijven* Stemmingswisselingen* Energie-dipjes* Vermoeid ook ‘s ochtends* Nachtelijk zweten en/of wakker worden (om te plassen)* Slechte concentratie* Opgeblazen gevoel* Buikpijntjes

Grote kans dat we dit d.m.v. voeding, supplementen coaching kunnen resetten. Zodat je weer bekwaam reageert op voeding, je eerder vol zit, niet overeet. Minder last hebt van emoties, je doelen sneller haalt en gewoon lekkerder in je vel zit.

TRAINEN MET JE HELE GEZIN

Lekker met het hele gezin naar buiten om al spelende wijs weer fit te worden.Niet alleen super gezond en leuk, maar ook heel goed voor jullie band onderling.Zelfs de hond is van harte welkom!

* Bootcamp / personal training voor jouw hele gezin

* Met jouw gezin aan gezondheid en vitaliteit werken* Uit te breiden met gezinscoaching op gebied van voeding en lifestyle* Bij jullie thuis, in de buurt of bijvoorbeeld in het Amsterdamse Bos

Fuel to perform