Profielabeelding van Luz Adriana Jaramillo

Over Luz Adriana

Na ruim 12 jaar posities als Teamleader Grootboek en Assistant Controller te vervullen, ontdekte ik dat een van mijn talenten het inspireren, en letterlijk en figuurlijk 'in beweging' brengen van individuen en groepen is. In 2016, ná een burn-out, besloot ik mijn passie na te jagen en begon ik mijn Personal Coach bedrijf. Nu bijna 5 jaar verder heb ik niet alleen ruim 400 mensen persoonlijk mogen begeleiden, maar ben ik ook Gecombineerde Leefstijlinterventie Coach (Post HBO GLI-coach). Daarnaast zet ik me in als docent om de volgende generatie personal trainers te onderwijzen en op weg te helpen. Als gedreven ondernemer, met de nodige ervaring in het bedrijfsleven, en als moeder, weet ze als geen ander dat een thuis-werkbalans een belangrijke voorwaarde is voor productiviteit en succes. Wat ze echt had opgemerkt, is dat aandacht voor het fysieke aspect alleen niet voldoende is om optimale resultaten te bereiken en te behouden. Daarom benadrukt zij balans, duurzaamheid en zelfredzaamheid in haar vitaliteitsprogramma's en interventies.

"Alles wat ik doe is vanuit de kracht van samenwerken. Ik geloof in het creëren van een community waarin mensen zichzelf kunnen zijn. Ik geloof in anders denken, anders handelen en anders leren. Op een wijze dat haalbaar, realistisch maar vooral fun is! Met mijn mentale & fysieke maatprogramma's, brengen wij kennis en vaardigheid over. Dit zodat mensen de duurzame transformatie, waar ze zo naar verlangen, ondergaan en zelfredzaamheid een onderdeel wordt van hun leven."

Achtergrond

Kenmerkend aan mijn persoonlijkheid is het verbinden met mensen en op een sprankelende wijze te inspireren en te motiveren. Daarbij ga ik tot de kern van het probleem en vandaar uit naar de oplossing, ongeacht je achtergrond en startniveau. Dit is zowel bij de fysieke begeleiding, als bij het aanhouden van de juiste voeding en leefstijl van belang.

Mijn verlangen is je te helpen zelfregie te krijgen over jouw vitaliteit en lifestyle.

Specialiteit

 • Personal training
 • Medisch Fitness
 • (Kick) boksen
 • Zwangerschapscursussen
 • Voedigscoaching
 • Zelfverdediging voor vrouwen
 • Gedrag interventies

Diploma's

 • Fitvak A
 • Fitvak B
 • Medical Trainer
 • Voeding
 • Post-HBO Gecombineerde Leefstijlinterventiecoach
 • Bachelor Social Work (bezig)

Stel een vraag aan Luz Adriana

reageert binnen 48 uur

TARIEVEN

Ieder lichaam zit anders in elkaar en ieder persoon heeft een andere doelstelling. Daarom vinden wij het belangrijk om samen met u een gericht actieplan te maken om tot het gewenste resultaat te komen. Tijdens een kennismakingsgesprek worden uw doelen bepaald. Vervolgens wordt een passend pakket en plan besproken. Houdt u het plan aan? Dan bereikt u gegarandeerd resultaat!

De pakketten bieden wij in verschillende abonnementsvormen aan. Elk abonnement gaat u aan voor een periode van minimaal 3 maanden. Als u minder wilt besteden, zijn de duo PT of de 30 minuten sessies super aantrekkelijk. Vraag naar de mogelijkheden. Abonnementen worden niet stilzwijgend verlengd en wij rekenen geen inschrijfkosten!

PERSONAL TRAINING

SILVERPer maand € 211 ontvangt u:- Vier personal training sessie van 55 min per maand, incl. voedingscoaching en online begeleiding

GOLDPer maand € 360 ontvangt u:- Vier personal training sessie van 55 min per maand, incl. voedingscoaching en online begeleiding

MEDISCH FITNESSVoor € 139,- per maand ontvangt u 4 sessies met focus op houding, mobiliteit, ontspanning en spierconditie. Doel is pijnverlichting en beter functioneren van het lichaam in het dagelijks leven.

DUO TRAININGVoor € 125 p.p. per maand ontvangt u:- Vier personal training sessie van 55 min per maand, incl. voedingscoaching en online begeleiding

Omdat je de onverdeelde aandacht waard bent!