Profielabeelding van Jeroen van den Nieuwelaar

Over Jeroen

Ik coach gemotiveerde, recreatieve hardlopers naar succesvolle deelname aan hardloopevenementen, zodat ze boven zichzelf uit stijgen. Ik ben leefstijlcoach en leer sporters hoe ze door middel van training, voeding en mentale coaching optimaal presteren.
Ik heb een eigen Online Coaching App waarmee ik het contact onderhoud.

"Ik geloof erin dat iedereen het plezier van hardlopen en een gezonde leefstijl kan ervaren."

Dus wil jij:
- Beter presteren met minder training?
- Een gezond voedingspatroon?
- Blessurevrij en sneller hardlopen door de juiste techniek?
- Stressvrij hardlopen met een ijzersterke mindset?
- Ook beter presteren op je werk en privé leven?

Dan wil ik graag met jou aan de slag!

Achtergrond

Na mijn studie op CIOS Sittard en de Fontys Sporthogeschool ben ik in 2011 gestart met Activations. Naast mijn werkzaamheden als docent bij CIOS Goes-Breda voelde ik een sterke behoefte om aan de slag te gaan met gemotiveerde hardlopers om het maximale uit zichzelf te halen.

De reacties van klanten waren enthousiast en bovendien boekten zij snel resultaat. Ze werden sneller, sterker en hadden meer plezier tijdens het sporten. Precies zoals zij het voor ogen hadden. Met de juiste trainingen, voeding en mindset kun je veel meer bereiken dan je denkt.

Het is toch fantastisch om je sportieve dromen waar te maken? Dat is waarom ik al mijn passie in mijn werk steek, om jouw gigantische grijns te zien bij de finish!

Naast het coachen van sporters begeleid ik gemotiveerde mensen in het bereiken van een gezonde leefstijl. Door middel van gerichte coaching, voldoende beweging en gezonde voeding breng ik de balans terug. Met als doel om met meer energie en plezier in het leven staan.

Specialiteit

  • Videoanalyse om de hardlooptechniek te beoordelen.
  • Inspanningstesten om hartslagzones te bepalen.
  • Maken van persoonlijke trainingsschema's voor 10 km, halve en hele marathons.
  • Online coaching.
  • Coaching op voeding en mindset.

Diploma's

Fontys Sporthogeschool, docent lichamelijke opvoeding
CIOS, Sport en Bewegen
Hamel college, BGN Gewichtsconsulent

Stel een vraag aan Jeroen

reageert binnen ± 48 uur

Gratis Online Cursus Blessurevrij Hardlopen

Last van blessures en pijntjes? Daar wil je vanaf! Dat kan met mijn Gratis Online Cursus Blessurevrij Hardlopen.

Resultaat:

Alles op video, duidelijk uitgelegd en voor iedereen te volgen. Schrijf je snel in en je ontvangt de eerste training direct in je mailbox.

Events

Wil je in 1 dag je hardlooptechniek verbeteren?Ben je op zoek naar een persoonlijk trainingsschema?Wil je je hartslagzones leren kennen met een inspanningstest?Schrijf je dan in voor een van onze Events. Regelmatig bied ik deze Events aan:

Event Hardlooptechniek:Na afloop weet je precies hoe je blessurevrij en met plezier hardloopt. Je krijgt o.a. een videoanalyse van je loophouding en gerichte oefeningen om je techniek te verbeteren.

Event Bouw je Eigen Persoonlijke Trainingsschema:

Je krijgt o.a. een inspanningstest en je bouwt samen met mij je eigen trainingsschema voor 10 km, een halve of hele marathon afgestemd op jouw agenda. Je zult ervaren dat trainingen afwisselend, effectief en leuk zijn. Én je houdt tijd over voor leuke dingen buiten het hardlopen.

Halve/hele marathon programma

Ga jij de uitdaging aan om een halve of hele marathon te lopen? Dan wil je dat op de best mogelijke manier doen!

Hoe geweldig zou het zijn als je je droom, het lopen van de (halve) marathon kunt waarmaken? Of ga je voor de once-in-a-lifetime ervaring? Ga dan met ons mee naar de New York marathon!

Mijn halve/hele marathon groepsprogramma combineert LIVE dagen met individuele trainingen. Er is online coaching en we hebben gezamenlijke masterminds. In de Facebook groep motiveren we elkaar om ervoor te gaan.

Om je hier stap voor stap bij te helpen bied ik een intensieve begeleiding in de vorm van dit (halve) marathon programma.

VIP dag

Wil je in korte tijd maximaal resultaat? Dan is de VIP dag perfect voor jou.

Wat jij nodig hebt is:

En dat leer ik je in 1 dag tijd. Vervolgens begeleid ik je op afstand met de Activations Online Coaching App en Skype sessies.

Anderen laten je hard lopen, ik leer je hardlopen.

Resultaten

Ron en Leonie

We hebben nu inzicht in onze looptechniek en oefeningen om deze te verbeteren. Ook het op maat gemaakte loopschema is erg fijn. We hebben bevestiging van hoe we ervoor staan. Jeroen is een enthousiaste coach die je op je gemak laat voelen.

Gewonnen van stress

Jeroen heeft mij geprikkeld voor een halve marathon te gaan trainen middels een, voor mij, nieuwe manier van trainen, namelijk via Sportrusten. Gaandeweg het trainingstraject heb ik mijn eufore en ervaringen kunnen delen met Jeroen.

Linda liep de halve marathon

Ik ben heel positief over het traject. Het was gezellig, de informatie was duidelijk. Ik ben erg enthousiast om op deze nieuwe manier naar een halve marathon toe te gaan werken. Ik raad iedereen die meer uit het hardlopen wil halen aan om dit te gaan doe