Ik wil personal training

Personal training is de oplossing voor iedereen die wil afvallen, zijn conditie wil verbeteren of gewoon een stok achter de deur nodig heeft.

Een personal trainer is een professional die jou helpt om door middel van veilig, effectief en individuele training jou sterker, mobieler en fitter te maken. De naam personal trainer is slechts een gedeelte van de professie. Want naast het trainen is het belangrijk dat een personal trainer een goede coach is. Wat je in de praktijk ziet is dat personal trainers vaak worden gebruikt bij het afleren van slechte gewoonten zoals roken, stress, overeten en andere psychische klachten. Aan de hand van jouw doel, leeftijd, fysieke gezondheid gaat een personal trainer aan de slag met het opzetten van een passend schema dat volledig is afgestemd op jou.

Het grootste sportnetwerk van Nederland

Met meer dan 2800 aangesloten personal trainers heeft Your Sport Pro het grootste sportaanbod in Nederland. Aangesloten personal trainers helpen en ondersteunen sporters bij al hun vraagstukken op het gebied van beweging, voeding en ontspanning.