Trainen met een personal trainer is erg leuk, uitdagend, motiverend en heeft bewezen de meest effectieve begeleidingsvorm te zijn die u zich kunt wensen. Een goede personal trainer stelt een optimaal trainingsprogramma voor u op, adviseert u op het gebied van voeding, beweging en ontspanning. De trainer stelt reële doelen en weet je te motiveren om door te zetten.

In 1 maand, 9 cm buikomvang kwijt!

Fantastisch resultaat na een maand volgen van een voedingsplan in combinatie met de juiste training. We zijn trots op het resultaat!

Dit is een mooi voorbeeld van wat  je kunt bereiken onder professionele begeleiding met de juiste instelling en een goede dosis motivatie. Claudia heeft zich prima aan de adviezen gehouden met het geweldige resultaat als gevolg.

Hier Claudia aan het woord over haar ervaring met Personal Trainer Tonnie;

“Na twee zwangerschappen waarbij ik de 1ste 30 kilo aan ben gekomen en de 2e 21 kilo, was mijn buik niet meer wat het was. Sporten? Daar hield ik niet van! Mijn laatste hoop was een personal trainer. Zo kwam ik terecht bij Tonnie en hij merkte direct op dat ik een hele verkeerde manier van eten had. Ik dacht echt dat ik gezond at maar volgens Tonnie was er nog een hoop winst te behalen met andere voeding. Naast de andere voeding heb ik 1 keer per week bij hem getraind en probeerde ik zelf nog 2 keer per week een half uurtje hard te lopen. De trainingen waren zwaar maar toch keek ik er steeds weer naar uit! Ik raakte in 1 maand 9 cm buikomvang kwijt!! Ik ben Tonnie ontzettend dankbaar want ik had dit resultaat niet durven dromen!”

Tonnie Barberio

Mijn naam is Tonnie Barberio. Ik ben personal trainer geworden, omdat mijn liefde en passie voor sport een perfecte combinatie vormen om mensen met verschillende trainingen te helpen.AchtergrondOp jonge leeftijd begon ik met judo. Later startte ik met voetballen en kwam hier ook fitness bij. De...

Bekijk profiel Stuur bericht aan Tonnie