Over Tonnie

Mijn naam is Tonnie Barberio. Ik ben personal trainer geworden, omdat mijn liefde en passie voor sport een perfecte combinatie vormen om mensen met verschillende trainingen te helpen.

Achtergrond
Op jonge leeftijd begon ik met judo. Later startte ik met voetballen en kwam hier ook fitness bij. Deze twee sporten beoefen ik nog steeds en dit zorgt ervoor dat ik constant bijleer én vooral zelf fit blijf.

De drang om telkens bij te leren op het gebied van fitness resulteerde in het volgen van diverse opleidingen. Waaronder een Amerikaanse Personal Trainer opleiding, welke mij ontzettend veel theorie- en praktijkkennis heeft gebracht. Inmiddels geef ik al een aantal jaar training aan mensen met verschillende trainingsdoelstellingen.

Specialiteit 
Gespecialiseerd in doelstellingen als afvallen, spiermassa creëren. Ook sportspecifieke doelstellingen voor allerlei sporten en fit worden voor een bruiloft of vakantie!

Samen werken met de klant en een uiterst gepersonaliseerd programma, wat goed vol te houden is.

Personal Training

1 op 1 training in de privé gym van Barberio Personal Training zorgen voor de aandacht die jij nodig hebt tijdens je trainingen en hierom heen.

Small Group

Uitdagende trainingen in groepsverband van 4-8 personen waarbij iedereen hetzelfde doel heeft.

Online Coaching

Online coaching is gericht op mensen die zelf (graag) naar de sportschool gaan en met behulp van onze app hun doelstelling gaan bereiken.

Bootcamp

De bootcamp is een uitdagende training voor elk niveau. Een uurtje in de buitenlucht trainen, waarbij krachttraining wordt afgewisseld met conditietraining.

Resultaten

Voeding en krachttraining, thanks Tonnie
Tonnie is niet alleen goed geweest op het gebied van voeding en training, maar is voor mij ook een echte coach geweest!
Calorie inname verlaagd
Inmiddels ben ik enorm trots op mijn bereikte resultaat en kan niet wachten op de volgende resultaten!
Tijdens de zwangerschap was ik 22 kilo aangekomen.
Mijn doelstellingen heb ik inmiddels ruimschoots behaald, ik ben binnen negen maanden mijn zwangerschapskilo’s kwijtgeraakt.