Vitaliteit op de werkvloer wordt steeds populairder. Bedrijven investeren steeds vaker in vitaliteitsprogramma’s om werknemers gezond en vitaal te houden. Logisch! Want werknemers die zich zowel fysiek als mentaal goed in hun vel voelen zijn ook meer betrokken en productiever op de werkvloer. Slimme investering dan ook.

Maar hoe ontwikkel je een vitaliteitsprogramma voor een diverse groep met verschillende voorkeuren, behoeften, problematieken en uitdagingen op het gebied van gezondheid? Is een abstract thema zoals gezondheid wel samen te vatten in een generieke aanpak om mensen vitaal en gezond te houden? Wij denken van niet.

Een vitaliteitsprogramma, dat wél iedereen in beweging krijgt!

Stel je eens voor dat iedere werknemer professioneel begeleid wordt in een te hanteren gezonde levensstijl. Dat zij zelf de vrijheid hebben om een sport, locatie, tijdstip en / of professionele sporttrainer te kiezen. Dat alle financiële en administratieve handelingen centraal door één partij wordt geregeld en werknemers, ondernemers, administratieve medewerkers en vitaliteitsmanagers ontlast. Dat zou toch geweldig zijn?

Your Sport Pro maakt het voor werknemers mogelijk, om sportaanbod te selecteren dat écht bij hen past, waar een wanneer men wil. Als werkgever stel je jaarlijks een budget beschikbaar en stimuleert daarmee de gezonde leefstijl, dat bijdraagt aan de duurzame inzetbaarheid van de werknemers.

Via je eigen bedrijfspagina, kunnen werknemers professionele begeleiding op het gebied van beweging, voeding en ontspanning inplannen, waar en wanneer zij dat willen. Begeleiding nodig bij sporten? Kies voor personal training. Gezonder eten? Boek een consult met een voedingsdeskundige. Even ontstressen? Volg yogalessen bij jou om de hoek. Het sportbudget mag volledig naar eigen keuze en flexibel besteedt worden over een divers en groot sportaanbod.

✔ Aanbod afgestemd op het individu
✔ Voor ieder sportbudget een aanbod
✔ Niet locatie gebonden dus ideaal voor bedrijven met werknemers door heel het land
✔ Vitaal en gelukkige medewerkers
✔ Facturatie & afhandeling centraal geregeld
✔ Grootste sportaanbod in Nederland met meer dan 2800 sporttrainers
✔ Kostenbesparing, terugdringen ziekteverzuim, burn-out preventie
✔ Fittere werknemers met betere prestaties!
✔ Unieke besloten pagina voor jouw bedrijf & medewerkers

Aan de slag!

Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Vraag vrijblijvend een kennismakingsgesprek aan en kom erachter!

Wie zijn wij?

Your Sport Pro is hét platform waar je snel en vrijblijvend in contact komt met professionele sporttrainers bij jouw in de buurt. Of je nu wil afvallen, sterker wil worden, techniek wil verbeteren, onder persoonlijke begeleiding wil sporten of op zoek bent naar trainingsschema’s, op Your Sport Pro vind je het grootste sportaanbod met meer dan 2800 aangesloten sportprofessionals in allerlei disciplines. Samen jouw doel bereiken, daar doen we het voor!

Bedrijfsvitaliteit