Vitaliteit op de werkvloer
Vitaliteit op de werkvloer wordt steeds populairder. Bedrijven investeren steeds vaker in vitaliteitsprogramma’s om werknemers gezond en vitaal te houden. Logisch ook. Want werknemers die zich zowel fysiek als mentaal goed in hun vel voelen zijn ook meer betrokken en productief op de werkvloer. Slimme investering dan ook.

Maar hoe ontwikkel je een vitaliteitsprogramma voor een diverse groep met verschillende voorkeuren, behoeften, problematieken en uitdagingen op het gebied van gezondheid? Is een abstract thema zoals gezondheid wel samen te vatten in een generieke aanpak om mensen vitaal en gezond te houden? Wij denken van niet.

Jullie werknemers, professioneel begeleid door onze trainers!
Stel je eens voor dat iedere werknemer professioneel begeleid wordt in een te hanteren gezonde levensstijl. Dat zij zelf de vrijheid hebben om een sport, locatie, tijdstip en professionele sporttrainer te kiezen. Dat alle financiële en administratieve handelingen centraal door één partij wordt geregeld en werknemers, ondernemers, administratieve medewerkers en vitaliteitsmanagers ontlast. Dat zou toch geweldig zijn?

Your Sport Pro introduceert het Sportpakket. Voor iedere werknemer een pakket op maat, dat door werkgevers jaarlijks beschikbaar wordt gesteld om werknemers te stimuleren om gezond te leven.

Met dit Sportpakket kunnen werknemers professionele begeleiding op het gebied van beweging, voeding en ontspanning inplannen, waar en wanneer zij dat willen. Begeleiding nodig bij sporten? Kies voor een personal training pakket. Gezonder eten? Boek een consult met een voedingsdeskundige. Even ontstressen? Volg yogalessen bij jou om de hoek. De sportpakketten van Your Sport Pro mogen volledig naar eigen keuze en flexibel besteedt worden over een divers en groot sportaanbod. We stellen vooraf vaste sportpakketten samen, dit kunnen bijvoorbeeld 5 sessies met een personal trainer, 10 yogalessen, of net waar de behoefte van de werknemers willen.


✔ Voor ieder sportbudget een aanbod
✔ Niet locatie gebonden dus ideaal voor bedrijven met werknemers door heel het land
✔ Van te voren stellen we vaste pakketten samen
✔ Vitaal en gelukkige medewerkers
✔ Facturatie & afhandeling centraal geregeld
✔ Grootste sportaanbod in Nederland met meer dan 2800 sporttrainers
✔ Kostenbesparing, terugdringen ziekteverzuim, burn-out preventie
✔ Fittere werknemers met betere prestaties!
✔ Unieke besloten pagina voor jouw bedrijf & medewerkers

Vraag informatie aan!
Benieuwd naar de mogelijkheden voor jouw bedrijf? Vraag vrijblijvend informatie over het Your Sport Pro Sportpakket aan en kom erachter!

Wie zijn wij?
Your Sport Pro is hét platform waar je snel en vrijblijvend in contact komt met professionele sporttrainers bij jouw in de buurt. Of je nu wil afvallen, sterker wil worden, techniek wil verbeteren, onder persoonlijke begeleiding wil sporten of op zoek bent naar trainingsschema’s, op Your Sport Pro vind je het grootste sportaanbod met meer dan 2800+ aangesloten sportprofessionals in allerlei disciplines. Samen jouw doel bereiken. Daar doen we het voor!

Bedrijfsvitaliteit