Over Younes

Al ruim 15 jaar werk ik in de fitness en health industrie. Je kan eigenlijk zeggen dat ik opgegroeid ben in de sportschool, door de jaren heen heb ik vele opleidingen en cursussen genoten. Van mijn eerste fitness instructeurs opleidingen tot een bachelor fysiotherapie, ik ben mezelf altijd blijven ontwikkelen en heb er altijd voor gezorgd dat ik niet stil kwam te staan.

De "titel" personal trainer vind ik zelf altijd een beetje moeilijk om te gebruiken. Het is namelijk niet heel ingewikkeld om een personal trainer te worden, na een 6 daagse cursus mag je jezelf al een gecertificeerde personal trainer noemen. Men gebruikt dan veelal eigen trainings ervaring om cliënten te begeleiden. Begrijp me niet verkeerd dit hoeft zeker niet verkeerd te zijn en kan ook echt wel positief uitpakken.
Mijn route heeft echter een stuk langer geduurd, na 10 jaar lang vele opleidingen en cursussen gevolgd te hebben waaronder een bachelor fysiotherapie en vele uren gemaakt te hebben in verschillende sport centra durfde ik me eindelijk ‘personal trainer’ te noemen.

De kennis die ik door de jaren heen heb opgedaan deel ik nu graag met mijn klanten. Ik doe mijn uiterste best om de meest effectieve maar tegelijkertijd leuke en afwisselende trainingen te geven. Ik sta niet zomaar tegen je te schreeuwen maar ik leer je kennen en ook je grenzen, ik zoek je grenzen op maar ga er nooit overheen.

Achtergrond

FitLosophy is een premium personal training bedrijf met een eigen privé studio in het hart van Utrecht.

Wij werken met gemotiveerde cliënten, maar schrik niet, het merendeel van onze nieuwe cliënten heeft een aantal jaar niets gedaan en leeft ongezond.

Wees daarom niet bang dat je alleen maar tussen "super-fitte" mensen rond loopt. Iedereen is welkom en we kunnen iedereen helpen om fit te worden.

Diploma's

Bachelor Fysiotherapie

Fitness A,B, Master

Personal trainer