Profielabeelding van Winfred van Groningen

Winfred van Groningen

Alkmaar

Over Winfred

Wil je nu echt fitter en vitaler worden? Eindelijk eens die 5 of 10 kilometer blessurevrij kunnen hardlopen? Of wil je je energieker voelen en meer zelfvertrouwen hebben? Ik help je.

Specialiteit

Hardlopen, kracht- en conditietraining, core stability en voeding.

Diploma's

  • Nasm cpt
  • Nasm Ces
  • Voedingsdeskundige
  • Triggerpoint therapie
  • Kracht en conditie voetbal

Stel een vraag aan Winfred

reageert binnen 48 uur

Personal Training

Total transformer3x per week, €600,00 per maand (36 sessies)

Achieving succes2x per week, €400,00 per maand (24 sessies)

Get fit stay fit1x per week, €200,00 per maand (12 sessies)Afvallen, fitter en sterker worden of beter worden in de sport die je het liefst beoefent? Een personal trainer begeleidt, motiveert en stimuleert je om jouw (sportieve) doelen te behalen. Als beweegspecialist leer ik jou je lichaam optimaal te gebruiken. Vooral wanneer je ouder word zul je merken dat veel dingen niet meer als vanzelfsprekend kunt beschouwen en dat sommige vrij alledaagse bewegingen en inspanningen al een enorme uitdaging zijn. Bewustwording is hier het sleutelwoord. Deze bewustwording is ook noodzakelijk wanneer je terug komt van een blessure of als preventie om niet in blessureleed terug te vallen.Uiteraard zijn de personal trainingen ook mogelijk in groepsverband, small group training (maximaal 4 personen, inclusief voedingsbegeleiding). Leuk om dit met een groepje vrienden te doen en voordeliger. Informeer snel naar de mogelijkheden!

Hardlopen

Met een goede looptechniek kan je de kans op blessures verminderen. Je (loop)prestaties en het plezier in hardlopen zullen verbeteren. Bij VitaSupport leer je niet alleen de juiste techniek aan, maar werk je tevens aan je kracht en core stability.

Ben je een meer gevorderde hardloper en heb je interesse in een leuke groepstraining in Alkmaar? Druk op de knop hierboven en meld je nu aan!

Mocht je twijfelen of je de tempo’s aan kunt in de groep of heb je liever individuele hardloopbegeleiding? Dan is het uiteraard ook mogelijk om een paar aparte sessies te boeken of je aan te melden voor personal training.

The time is now so.... get started!