Profielabeelding van Vincent Ueberbach

Vincent Ueberbach

Blerick

Over Vincent

Hallo, mij naam is Vincent Ueberbach. Ik ben 26 jaar en woon in Blerick.


Achtergrond

Mijn hobby’s zijn voetballen, wakeboarden en fitnessen, ik voetbal 3x per week en fitness daarbij nog minimaal 3x per week, wakeboarden beoefen ik alleen tijdens de zomer.

Ik zit in het 4de jaar van het CIOS in Sittard.
Vorig jaar heb ik Fitness & Health Trainer op Niveau 3 behaald en ik ben dit jaar bezig om op Niveau 4 Fitness & Health Coördinator te behalen.
In Juni 2014 heb ik het praktijkexamen van F!tvak A met succes afgerond.

Volgend jaar ben ik van plan om de 4 jarige opleiding Fysiotherapie op de HAN in Nijmegen te gaan volgen.
Op dit moment loop ik stage bij Health & Racketclub in Venlo, als mijn stageperiode in April 2015 er op zit blijf ik er in de zomer wel werkzaam omdat ik het tijdens deze periode goed naar mijn zin gehad heb.
Tijdens mijn stageperiode heb ik geleerd om mensen te begeleiden die beginnen met fitnessen, waarbij ik een schema voor hun creëer en ze kennis laat maken met fitness.
Ik hoop dit werk en de vaardigheden die ik hierbij heb ontwikkeld te kunnen gebruiken en ontwikkelen tijdens mijn volgende studie.

Specialiteit

Ik heb daardoor gemerkt dat Personal training en Fitness echt een hobby is geworden en andere dat ik andere mensen wil motiveren om ook te gaan fitnessen, omdat het een geweldig gevoel geeft als je in jezelf investeert en je daarbij markt dat je vooruitgang boekt, en daar draait het uiteindelijk allemaal om.

Diploma's

Fitness & Health Trainer Niveau 3
Fitness & Health Coördinator Niveau 4
F!tvak A Praktijk Examen

Stel een vraag aan Vincent

reageert binnen 48 uur

Het geeft je een geweldig gevoel als je in jezelf investeert en je merkt dat je vooruitgang boekt