Profielabeelding van Tom de la Rosette

Over Tom

Leuk dat je wat meer over mij te weten wilt komen! Ik ben een gediplomeerd en FITNED.NL geregistreerd fitness professional.

MIJNFITLAB biedt de meest doelgerichte training- en coaching faciliteit. Om dit te waarborgen kan bij MIJNFITLAB uitsluitend op afspraak en onder persoonlijke begeleiding worden getraind. Wij leveren altijd maatwerk en bieden een optimale en persoonlijke service.

Met de juiste balans in voeding, training en eventueel blessurebehandeling helpen wij jou om jezelf continu te verbeteren. Of je nu traint voor meer energie, spieropbouw of een lager vetpercentage, wij helpen je graag je doel te bereiken!

Ik ontvang je graag in Margraten om vrijblijvend samen met jou te bespreken wat ik voor je zou kunnen betekenen om je doelstelling(en) te behalen.

Achtergrond

In mijn vrije tijd doe ik graag mountainbiken en ben ik altijd wel ergens in een bikepark of op een MTB route te vinden met een groep vrienden. Zelfs tot ver over de landsgrenzen.

Ook ben ik wel te vinden voor sportieve uitdagingen en heb ik 2 keer deelgenomen aan duursportprestaties voor Serious CIOS acties voor 3FM Serious Request, waaronder een nachtelijke beach hike bij windkracht 7 en bar weer over het strand van Scheveningen naar Bloemendaal van meer dan 50 km.

Tijdens mijn CIOS opleiding heb ik ook nog het keuzevak Buitensport & wildwaterinstructeur gedaan en hiervoor in Frankrijk de externe bondsdiploma's Kajakinstructeur Wildwater I KSS 3 en Whitewater Raft Guide Class 2 gehaald.

Specialiteit

 • One-on-One, DUO & Small Group Personal Training
 • FunXtional Cross Training
 • Free Weight Training
 • Bootcamp
 • Cross Boxing // Pink Boxing
 • Voeding & (kracht)sport

Diploma's

Behaalde diploma's / certificaten / vaardigheidsbewijzen:

FITNESS / PERSONAL TRAINING:

 • CIOS - Personal Trainer profieljaar 1 (diploma)
 • NIKTA - MEDIC First Aid - Eerstehulpverlener Allround
 • NL Actief/Fit!vak - Fitnesstrainer A (FITNED.NL geregistreerd)
 • Boxing Company - Certified Original Pink/Cross Boxing Instructor
 • Fysio Physics - Personal Trainer Pro
 • HAN/EFAA - Coach Voeding & Krachtsport
 • Yunify Academy - Self-myofascial release technieken
 • Overload Worldwide - Mylogenics Activation
 • Overload Worldwide - Mylogenics Release
 • Overload Worldwide - Mylogenics Rehab

BUITENSPORT:

 • CIOS - Buitensport & wildwaterinstructeur (keuzevak/behaald)
 • NKBV - Klimvaardigheidsbewijs Indoor Toprope
 • NKBV - Klimvaardigheidsbewijs Indoor Voorklimmen
 • Watersportverbond - Kajakinstructeur Wildwater I KSS-3
 • NRB/IRF - Whitewater Raft Guide II

Stel een vraag aan Tom

reageert binnen ± 22 uur

1-on-1 Personal Training

Wil je weer sporten, maar kun je de motivatie niet vinden? Wil je weer op je oude niveau terugkomen? Wil je weer goed in vorm komen, wil je energieker leven of je prestaties verbeteren? Dan zijn de trainingen volgens het unieke MIJNFITLAB programma voor jou de juiste oplossing.

De persoonlijke aandacht en de opzet maakt dat deze trainingen je optimaal motiveren en uitdagen. Je kunt de trainingen aanpassen aan je eigen persoonlijke niveau. Je werkt aan je balans, flexibiliteit, houding en coördinatie. Je kracht en conditie gaan razendsnel vooruit en de calorieverbranding ligt hoog. Door de hoge intensiteit blijft de calorieverbranding zelfs lange tijd na de training verhoogd.

Ons unieke MIJNFITLAB programma is het resultaat van een jarenlange ontwikkeling. Alle oefeningen zijn speciaal geselecteerd en zodanig gecombineerd dat altijd alle spiergroepen aan bod komen.

One-on-One Personal Training [60min.]

-1 x per week training [per maand]: € 200,-

[€ 50,- per les voor 4 lessen]

-1 x per week training [per maand/6 mnd]: € 180,-

[€ 41,50 per les voor 26 lessen]

-1 x per week training [per maand/12 mnd]: € 160,-

[€ 37,- per les voor 52 lessen]

-2 x per week training [per maand]: € 340,-

[€ 42,50 per les voor 8 lessen]

-2 x per week training [per maand/6 mnd]: € 305,-

[€ 35,- per les voor 52 lessen]

-2 x per week training [per maand/12 mnd]: € 275,-

[€ 31,50 per les voor 104 lessen]

One-on-One Personal Training [30min.]

-1 x per week training [per maand/3 mnd]: € 105,-

[€ 24,- per les voor 13 lessen]

-2 x per week training [per maand/3mnd]: € 170,-

[€ 19,50 per les voor 26 lessen]

DUO Personal Training

Hebben jullie samen als duo een doel om te trainen, of vinden jullie het gewoon gezellig om samen aan jullie afzonderlijke doelen te werken? Dan is Duo Personal Training het helemaal! Vorm een duo met je vriend(in), partner, collega, het kan allemaal. Samen trainen aan de hand van je persoonlijke trainingsschema. En met z’n tweeën een Personal Trainer delen is nog voordeliger ook!

DUO Personal Training [60min.]

-1 x per week training [per persoon/per maand/6 mnd]: € 125,-

[Circa € 29,- per les voor 26 lessen]

-2 x per week training [per persoon/per maand/6 mnd]: € 225,-

[€ 26,- per les voor 52 lessen]

DUO Personal Training [30min.]

-1 x per week training [per persoon/per maand/3 mnd]: € 95,-

[€ 22,- per les voor 13 lessen]

-2 x per week training [per persoon/per maand/3 mnd]: € 155,-

[€ 18,- per les voor 26 lessen]

SMALL GROUP Training

Wil je liever trainen met vriend(en)innen, kennissen, collega’s of familie en aan je (gezamenlijke) doelstellingen werken? Dan is Small Group Personal Training (SGPT) iets voor jou! Persoonlijke begeleiding in combinatie met de dynamiek en motivatie van een groepsles en je bent ook nog voordeliger uit!

SGPT is geen standaard groepsles maar een combinatie van 1 op 1 begeleiding en trainen aan de hand van je persoonlijke trainingsschema in een groep met minimaal 4 tot maximaal 6 deelnemers onder begeleiding van een personal trainer.

Tarieven

1 x per week SMALL GROUP Personal Training abonnement: € 85,- per persoon per maand (6mnd)

2 x per week SMALL GROUP Personal Training abonnement: € 150,- per persoon per maand (6 mnd)

PADS Training

PADS training is een training waar je met behulp van bokshandschoenen 1-op-1 met je personal trainer allerlei stoottechnieken uitvoert op kussens (pads). Personal PADS Training is ook een uitdagende, leuke, uiterst effectieve trainingsvorm voor het vergroten van je mentale weerbaarheid en algehele conditie! Geef je zelfvertrouwen een boost en leef je helemaal uit!! Het is voor iedereen en alle niveaus geschikt en een erg effectief middel om zeer uitlopende trainingsdoelen te bereiken.

Tarieven

Per sessie van 30 minuten € 25,-

Strippenkaart 10 x PADS training € 185,-

Voeding & Krachtsport

Naast de rol die voeding speelt in de gezondheid van mensen, is voeding ook een van de factoren die bepalend is voor het prestatievermogen. Een adequate inname van energie en voedingsstoffen zorgt voor een optimale adaptatie en prestatie. Ook voor het bewerkstelligen van veranderingen in de lichaamssamenstelling speelt voeding een essentiële rol.

Ook binnen de fitnesswereld en krachtsport is er altijd veel aandacht geweest voor voeding. Vooral eiwitinname en suppletie staan vaak centraal in de voedingskeuzes die krachtsporters maken. De keuzes echter die sporters maken berusten vaak op anekdotisch bewijs en trial-and-error. Dit is vanaf nu verleden tijd! Het is nu mogelijk om een adequaat voedingsadvies te krijgen dat gebaseerd is op wetenschappelijk bewijs.

Je krijgt een op maat gesneden sportvoedingsadvies, waarbij rekening is gehouden met zowel de gezondheid als het prestatievermogen. Er wordt vastgesteld wat de persoonlijke doelstellingen zijn en welke factoren, naast voeding, daarop van invloed zijn.

Op basis van een voedingsanalyse wordt een individueel voedingsbegeleidingsplan opgesteld en wij evalueren en stellen het geadviseerde plan eventueel bij zodat de individuele doelstellingen van de cliënt gerealiseerd kunnen worden.

Wij stellen verder op basis van een probleemanalyse een trainingsprogramma op gericht op bevordering van gezondheid, prestatie en/of welzijn, voeren dit programma uit en evalueren waarbij maximaal rekening wordt gehouden met de doelstellingen en mogelijkheden van de cliënt.

Tarieven

Compleet voedingsbegeleidingsplan: € 95,- (o.a. beweeg/voedingsanalyse, marco-berekening, timing en voedingsschema)

Compleet voedingsbegeleidingsplan plus trainingsprogramma krachtsport: € 110,-

Los trainingsprogramma krachtsport: € 25,-

Medische Fitness

Het RugFit Programma is gericht op het bestrijden van de rugpijn. Wanneer je rugpijn hebt is het belangrijk om te weten welke bewegingen in welke richting POSITIEF werken op de pijnklachten. Dit noemen we de ‘voorkeursrichting’. Daarom wordt er eerst gestart met het testen van deze voorkeursrichting en gaan we vervolgens trainen in de voorkeursrichting. Door de oefeningen uit te voeren in de persoonlijke voorkeursrichting ga je rugpijn het beste te lijf. Oefeningen in de niet-voorkeursrichting verergeren de rugpijn en werken averechts. De gemiddelde duur van het programma is 4 weken naargelang de persoonlijke situatie.

Gedurende het programma doorloop je een aantal vaste stappen en programma’s om tot het optimale resultaat te komen, een sterke en pijnvrije rug. Naargelang de persoonlijke situatie start je met de RugTest, het Fysio-programma, of kun je meteen van start met het Back2Core en KillerCore programma.

Het RugFit Back2Core Programma bestaat uit vijf levels. Volgens het “uienringprincipe” trainen we de verschillende ‘ringen’ in je lichaam van binnen naar buiten.

Ieder level duurt gemiddeld ongeveer 2 weken naargelang de persoonlijke situatie. Wanneer de oefeningen van een level goed gaan, kan worden doorgegaan naar het volgende level om uiteindelijk over te stappen naar het laatste programma.

Het laatste programma, het RugFit KillerCore programma, activeert eerst de diepe en daarna de oppervlakkige spieren voor het beste resultaat. Denk hierbij aan het “uienringprincipe”. Het wordt een echte ’bootcamp’ door na de langzame uitvoering de snelle explosieve bewegingen te doen totdat de spieren compleet verzuurd en uitgeput zijn! Het programma duurt gemiddeld 6 tot 8 weken. Voor het beste en blessurevrije resultaat wordt het aanbevolen om eerst het RugFit Back2Core programma geheel en pijnvrij te doorlopen.

Alle programma’s zijn uitgebreid en duidelijk beschreven en inclusief voorbeeldfoto’s in een hand-out verwerkt. Met deze hand-out kun je ná de persoonlijke uitleg en de instructies van de personal trainer aan de slag en het programma van dat moment geheel zelfstandig doorlopen. Uiteraard is het ook altijd in overleg mogelijk om het programma onder persoonlijk begeleiding te doorlopen.

Na het KillerCore programma kun je crossfit-achtige of kettlebell oefeningen doen voor een blijvende killer-core. Deze oefeningen trainen de samenwerking van armen, romp en benen door de spieren niet geïsoleerd maar als spierketens aan te spreken. Voorwaarde is wel dat de rug pijnvrij belast kan worden. Liefst deze oefeningen uitvoeren onder begeleiding van een therapeut of ervaren trainer.

Tarieven

Intake met uitleg Stappenplan, doorlopen RugTest, uitleg RugFit Fysio oefeningen: € 45,-

Vervolgconsulten (Evaluatie, wisselen van level/programma, incl. uitleg oefeningen): € 30,-

Sport-specifiek trainen

Samen met je teamgenoten fit blijven of beter worden?! Het kan!! Specifieke Off-Season of In-Season training, alleen of samen met je teamgenoten om fit te blijven of beter te worden is nu makkelijker dan ooit. Werk in een groep of apart aan het verbeteren van b.v. snelheid, wendbaarheid, explosiviteit, sprongkracht of conditie.

Sport-specifiek trainen is geheel gericht op sporters. Bijvoorbeeld sporters die een blessure hebben opgelopen en moeten revalideren of voor sporters die een (top)prestatie willen neerzetten en zich daarvoor willen voorbereiden of voor sporters die zich willen verbeteren op technisch en conditioneel vlak.

Core-stability training- Het belang van een stevige kern

Het corset van spieren in je romp is de basis waaruit (bijna alle) bewegingen plaatsvinden en je hebt dus baat bij een goede kern (core)bij praktisch alles wat je in je dagelijkse bewegingen doet. Een stevige core draagt ook zeker bij aan de sportprestaties. Bij sport is het van belang om te zorgen voor een optimale krachtoverdracht van de romp en het bekken naar de armen en benen. Dat vraagt om een goede balans en aansturing vanuit de romp.

Plyometrische training – Het belang van explosieve kracht

Wil je hoger of verder springen? Sneller starten? Harder slaan? Explosieve kracht helpt je hierbij! Plyometrische training is een trainingsvorm dat als doel heeft om de spieren een snelle, krachtige en explosieve beweging aan te leren. Deze training kan in vrijwel iedere sport worden toegepast. Het is een perfecte methode om de sportprestaties te verbeteren en het risico op blessures te verminderen.

Sport-specifieke training kan zonder risico op overbelasting worden ingepast in je wekelijkse clubtrainingen. Er zijn verschillende abonnementsvormen mogelijk; One-on-One (1-op-1 met trainer), DUO (2-op-1 met trainer), SMALL GROUP (min. 4/max. 6 pers. op 1 trainer)

Tarieven

One-on-One Sport-specifiek Trainen per losse sessie: € 45,-

One-on-One Sport-specifiek Trainen strippenkaart 10 x: € 400,-

1 x per week One-on-One Sport-specifiek Trainen abonnement: € 162,50 per maand

1 x per week DUO Sport-specifiek Trainen abonnement: € 119,50 per persoon per maand

1 x per week SMALL GROUP Sport-specifiek Trainen abonnement: € 75,- per persoon per maand

SWITCH2FIT90 Fitness

SWITCH2FIT90 is ons 90 dagen fitnessprogramma waarin wij jou intensief begeleiden op basis van jouw persoonlijke doelstellingen.

Waarom 90 dagen?

90 dagen is de ideale periode om je lichaam de tijd te geven om zich aan te passen aan de veranderingen die het ondergaat en ook geestelijk een echte gedragsverandering teweeg te brengen. Uit onderzoek blijkt dat het ongeveer 66 dagen duurt om van een nieuwe handeling een gewoonte te maken. Pas in de derde maand begin je echte progressie te boeken. In die periode verbeter je ook je grond-motorische vaardigheden.

Dit doen we aan de hand van een persoonlijk trainingsplan op basis van; Kracht, Lenigheid, Uithoudingsvermogen, Coördinatie en Snelheid, ook wel bekend als KLUCS.

Wat kunnen wij jou bieden:

-professionele coaching van een personal trainer met wekelijkse contactmomenten

-persoonlijk trainingsprogramma op basis van jouw doelstellingen en niveau

-voedingsadvies op maat

-elke 2 weken een evaluatie en meetmoment

-persoonlijk contact ook buiten de contacturen met je PT via Whatsapp

-uitgebreide trainingsfaciliteiten van Bodyworkx in Margraten

-geen extra lidmaatschapskosten

Tarieven:

Betaling per maand: € 140,-

Betaling ineens: € 400,-

Losse verrichtingen

Als aparte verrichtingen, als start van onze programma's of als aanvulling op onze programma's bieden wij ook diverse losse verrichtingen aan;

Full Body meting, incl. advies (huidplooi /impedantie): € 20,-

Voedingsadvies, berekening macro’s a.d.h.v. lichaamsactiviteit: € 30,-

FITCHECK plus intake: € 55,-

Los trainingsschema: € 25,-

POWER! Personal Training

Wil je graag onder begeleiding trainen in een stoere setting met ’n tandje meer? Met focus op kracht, conditie en (spier)uithoudingsvermogen?

Tijdens de POWER! training wordt er gebruik gemaakt van kettlebells, wall- en slamballs, battle ropes, sledge hammers, plyobox, etc. in combinatie met elementen van (Olympic) weightlifting en powerlifting. Clean, jerk, snatch, deadlift, squat, benchpress, je krijgt het allemaal! De POWER! trainingen zijn zowel indoor als outdoor. Duur van de work-out is 45 min.

Je kunt kiezen uit de volgende work-out vormen;

Personal POWER! = Alleen; 1 op 1 met je personal trainer

Duo POWER! = Met z’n tweeën; vriend(in), kennis, etc. en je personal trainer

Small Group POWER! = Met een groep (min. 4/max.6); met je vrienden/innen elkaar maximaal motiveren en met de persoonlijke aandacht en begeleiding van je personal trainer.

Tarieven:

Personal POWER!

-1 x per week training [per mnd/6 mnd]:€ 135,-

[€ 31,- per les voor 26 lessen]

-2 x per week training [per mnd/6 mnd]:€ 230,-

[€ 26,50 per les voor 52 lessen]

Duo POWER!

-1 x per week training [per pers./per mnd/6 mnd]:€ 95,-

[€ 22,- per les voor 26 lessen]

-2 x per week training [per pers./per mnd/6 mnd]:€ 170,-

[€ 19,50 per les voor 52 lessen]

Small Group POWER!

-1 x per week training [per pers./per mnd/6 mnd]:€ 65,-

[€ 15,- per les voor 26 lessen]

-2 x per week training [per pers./per mnd/6 mnd]:€ 115,-

[€ 13,- per les voor 52 lessen]

Premium PT

Kan of wil je door bepaalde omstandigheden niet weg van huis? Dan komen wij naar je toe voor een personal training op maat. Dit kan zowel aan huis, of op locatie b.v. op kantoor. Zo train je veilig en vertrouwt in je eigen omgeving en het bespaart je reistijd. Samen met jou stellen wij een programma op aan de hand van jouw doelstelling(en).

Alle trainingen worden ingepland rondom jouw dagschema. Voordelig, zonder een abonnement. In de training wordt gebruik gemaakt van diverse attributen en je eigen lichaamsgewicht.

Tarieven:

Bronze Package

1 x per week, 1 uur training aan huis/op locatie [4 weken]:€ 220,-

[€ 55,- per sessie]

Iedere training een nieuw programma

Macro(her)berekening voor bepaling van dagelijkse caloriebehoefte

Silver Package

2 x per week, 1 uur training aan huis/op locatie [4 weken]: € 400,-

[€ 50,- per sessie]

Iedere training een nieuw programma

Macro(her)berekening voor bepaling van dagelijkse caloriebehoefte

Periodieke full body voortgangsmeting; huidplooimeting, lichaamsmaten

Gold Package

3 x per week, 1 uur training aan huis/op locatie [4 weken]: € 540,-

[€ 45,- per sessie]

Iedere training een nieuw programma

Macro(her)berekening voor bepaling van dagelijkse caloriebehoefte

Periodieke full body voortgangsmeting; huidplooimeting, lichaamsmaten

3 x p.w. percussietherapie (spierbehandeling) van getrainde spiergroepen

* Reisafstand tot 10km; geen extra reis-/reistijdkosten. Reisafstand van 10km tot 20km; € 5,- per les extra. Reisafstand meer dan 20km; nader overeen te komen

Do something today that your future self will thank you for

Resultaten

Eindelijk het resultaat dat ik wil!

Na jaren al zelfstandig te hebben getraind met wisselende motivatie en resultaten kwam ik in contact met MIJNFITLAB. Nu in 6 maanden 8,6Kg aan vet massa verloren en 2,2kg spiermassa opgebouwd! Mijn vetpercentage is met 10% gedaald! -Jaleesa

MIJNFITLAB is zeker een aanrader!

Na elke training ga ik weer voldaan naar buiten. Tom zorgt voor veel variatie in de trainingen, geeft goede tips over de uitvoering en daagt mij elke keer weer uit om mijn doel te behalen. Hij houdt rekening met mijn fitheid en energie. - Michele