Profielabeelding van Tim Zoutendijk

Over Tim

Mijn naam is Tim Zoutendijk en sinds oktober 2016 ben ik trotse eigenaar van sportcentrum TIM'Z GYM in Uithoorn. TIM'Z GYM richt zich op smaal group trainingen op he gebied van kickboksen , Kross Power en Bootcamp trainingen. Momenteel ben ik rijks-erkend Leraar Martial Arts met specialisatie kickboksen, CrossFit L1 gecertificeerd en rijks-gediplomeerd personal trainer.

Ik Wil, Ik Kan, Ik Zal! Dat is wat de coach tegen mij zei tijdens de periode dat ik in de Nederlandse selectie van Chinees Kickboksen zat(Sanda).
Dat waren voor mij de motiverende woorden om door te gaan, niet op te geven, er alles voor t doen wat nodig is. Zowel tijdens deze selectie periode als de periode daarna.

Door mijn jaren lange ervaring als atleet bij de Nederlandse Selectie Sanda, heb ik veel geleerd op het gebied van doorzettingsvermogen, discipline, trainingsschema’s en voeding.

Na deze topsportperiode ben ik assistent-bondscoach geworden van de Nederlandse selectie heb ik atleten begeleid naar verschillende toernooien in Europa.

Tijdens deze periode heb ik verschillende opleidingen en cursussen gevolgd om mij zelf te kunnen ontwikkelen tot personal trainer, CrossFit trainer en Rijks-erkend Kickboksleraar.

Als je iets wilt bereiken, dan moet je er keihard voor werken. Ik weet zeker dat jij dat kan. Het is een kwestie van doorzetten, afzien, vallen, opstaan en gewoon nog een keer doen! Lukt het niet alleen, dan wil Ik, dan kan Ik en dan zal Ik je daar bij helpen.

Specialiteit

Mijn specialisatie is Kickboksen, personal training en voeding.

Diploma's

  • Rijks-erkend Leraar Martial Arts (kickboksen)
  • FitVak
  • Crossfit Level 1

Stel een vraag aan Tim

reageert binnen 48 uur

Be Your Own Hero!!