Over Teuni

Gezonde voeding als basis voor een vitaal leven. Voed jezelf, daar sta ik voor. Met mijn vakkennis, empathisch vermogen en praktische insteek begeleid ik cliënten met het bereiken en volhouden van hun gezondheidsdoelen.

Kernwoorden: harde werker, betrouwbaar, sociaalvaardig, kwaliteitsgericht, betrokken.

Achtergrond

Ik ben een gepassioneerde sportdiëtist met vakkennis. Onbewerkte voeding, kennis, beweging en een gezonde geest zijn de pijlers waarop ik me richt. Een holistische aanpak dus.

Specialiteit

Sportvoedingsadvies
Leefstijladviezen
Workshops/bijscholing
Bloggen
Groepslessen
Bootcamp

Diploma's

HBO Voeding en Diëtetiek (BSc, 2008)
WO Nutrition in Health and Disease (MSc, 2010)
Post-HBO Sportdiëtetiek (2011)
AALO aerobic & steps (2012)

Resultaten

Rene Pruijssers (directeur Fudura | Enexis)
Samen met Teuni heb ik met een scherpe blik naar mijn voedingspatroon gekeken. Teuni onderbouwt haar adviezen goed, geeft aan waar nog ruimte zit en blijft je positief stimuleren. Inmiddels is mijn bloedsuiker verbeterd en voel ik me fitter dan ooit!
Client Rieneke
Sinds mijn bezoek aan Teuni schommelt mijn gewicht niet meer en voel ik me veel gezonder. Teuni vertelt met passie over eten en heeft mij bewust gemaakt van wat wel en niet goed is. Ze heeft me ook geënthousiasmeerd om anders te eten en te koken.
Hockeyer Jelle Galema
Teuni heeft mij meer inzicht gegeven in mijn eetpatroon, waardoor ik als topsporter meer uit mijn voeding kan halen en als hockeyer beter kan presteren op het veld!