Profielabeelding van Sophie Burgers

Over Sophie

Als positief ingesteld mens, richt ik mij in trainingen graag op mogelijkheden en kwaliteiten. Een gezonde leefstijl is niet voor eenieder vanzelfsprekend en kan in sommige gevallen een ware zoektocht zijn. Als coach streef ik ernaar om je te allen tijde bij te staan in dit proces en met een persoonlijke benadering jouw doelstellingen te behalen.
En niet te vergeten: dit alles natuurlijk met heel veel (sport)plezier!!


Specialiteiten


Bij Pulles Training en Coaching houden altijd met een intake- kennismakingsgesprek, waarin de onderwerpen bewegen, voeding en leefstijl grondig worden besproken. Tevens zal er, in gezamenlijk overleg, een concreet doel worden gesteld, zodat we gericht ergens naar toe kunnen werken. Indien gewenst zal er dan een uitgebreide healthcheck plaatsvinden om het beginniveau te kunnen vaststellen. Deze healthcheck zullen wij periodiek herhalen om de vooruitgang te monitoren.


Diploma's
CIOS Fitness health coördinator niveau 4, stream fitness health, HBO Sport, Gezondheid & Management

Stel een vraag aan Sophie

reageert binnen 48 uur

Personal Training

Personal Training is geen vast omlijnd programma. Samen stellen we realistische doelstellingen die we vertalen naar persoonlijke schema’s.

Ik bied:

* Een doelgericht bewegingsplan* Bij jou in de buurt * Wekelijkse trainingen op maat* Verzekerd van resultaat

* Vanaf 35 euro

Voedingsadvies

Een voedingsschema die je helpt om gezond en effectief doelen te behalen. En naadloos aansluit op je persoonlijke doelstellingen en bewegingsplan.

Ik bied: 

* Gratis intakegesprek* Voedingsschema’s op maat* Virtueel eetdagboek* Vaak gedekt door zorgverzekering

* Vanaf  35 euro

Train effectief en boek hierdoor snel resultaat