Profielabeelding van Sjemaine van Leeuwen

Sjemaine van Leeuwen

Hilvarenbeek

Over Sjemaine

Ik ben Sjemaine van Leeuwen, 31 jaar en werkzaam als fysiotherapeut en Master Sportfysiotherapeut in Hilvarenbeek. 

Als algemeen fysiotherapeut ben je de deskundige als het gaat over het menselijke bewegingsapparaat. We behandelen zowel individuele patiënten als groepen. De behandeling kan verschillende doelen hebben, zoals het verbeteren van het bewegend functioneren, het in stand houden ervan en het voorkomen van nieuwe klachten.

Als sportfysiotherapeut ben ik gespecialiseerd in het begeleiden, trainen, revalideren en ondersteunen van sporters, recreatief en ook topsport.

We hebben beschikking over een een grote fitnesszaal, sportzaal en zwembad wat enorm fijn is om de sporters optimaal in de eigen sport te kunnen laten revalideren. Ook spelen wij een belangrijke rol bij preventie, voorlichting en advies voor iedereen die wil gaan sporten of sport als hobby of beroep heeft.

In zijn praktijk zien we ook andere (kwetsbare) doelgroepen, zoals ouderen en kinderen, bij wie sport wordt ingezet als onderdeel van de therapie. De meeste klachten waarmee mensen naar de sportfysiotherapeut gaan, zijn blessures aan de knie, enkel en schouder. De therapie richt zich niet alleen op het herstel van de getroffen gewrichten, maar kan ook bedoeld zijn om juist die lichaamsdelen te trainen die nog wel belastbaar zijn.


Diploma's

Fysiotherapie
Master Sport fysiotherapie
Master Manueel therapie

Stel een vraag aan Sjemaine

reageert binnen 48 uur

Uw lichaam verdient de beste behandeling