Profielabeelding van Sjaak de Ridder

Over Sjaak

Als personal trainer wil ik mensen helpen hun leven positief te veranderen. De een wilt afvallen, de ander wilt beter worden in zijn/haar sport enzovoorts. Elke situatie is anders en daarom vind ik het zo belangrijk dat het personal training traject is afgestemd op jouw persoonlijke situatie en doel.

Specialiteit

Mijn specialiteit is voornamelijk gewichtsbeheersing (afvallen of aankomen én behouden) door middel van het optimaliseren van op maat gemaakte trainingen, voedingsadviezen en leefstijl.

Diploma's

  • Sport- en bewegingscoördinator/Trainer-coach
  • Fitnesstrainer lvl. 1&2
  • Fitness Master
  • Personal Trainer
  • BGN erkend gewichtsconsulent
  • Orthomoleculair consulent

Stel een vraag aan Sjaak

reageert binnen 48 uur

​Online Personal Coaching

Kan jij jezelf tot het uiterste pushen om het gewenste resultaat te bereiken? Dan is Online Personal Coaching zeker iets voor jou!

Als jij aan de slag gaat met Online Personal Coaching, krijg je jouw eigen Premium Account waarmee je ten alle tijden bij jouw trainings- en voedingsschema's kan, je voortgang kan bijhouden en nog veel meer!

Investering:- 3 maanden: € 69,- per maand.- 6 maanden: € 59,- per maand.- 12 maanden: € 49,- per maand.

1 op 1 Personal Training

Het belangrijkste voor mij is dat jij resultaten boekt. Het gehele traject werken we doelgericht en zal ik ervoor zorgen dat jij net dat stapje verder gaat dan dat je normaal zou doen.

Aan de hand van een uitgebreid intakegesprek en vastgestelde doelstellingen stel ik een persoonlijk trainingsprogramma voor jou op en geef ik voedingsadviezen.

Investering:

- 1 x per week: € 99,50 per maand- 2 x per week: € 199,- per maand- 3 x per week: € 298,50 per maand

Voedingsadvies

Iedereen heeft ook baat bij een gezond voedingspatroon, zeker als u een (top)sporter bent, lichamelijk zwaar werk heeft of als u (meerdere) klachten heeft, zoals: overgewicht, ondergewicht, regelmatig hoofdpijn, slaapstoornissen, depressie, huidproblemen etc.

Investering:- Los voedingsschema op maat: €24,95- *12 weken voedingsprogramma: € 195,-

*Mogelijk vergoeding van uw zorgverzekeraar!

Become the best version of yourself!