Profielabeelding van Rowin Enckhof

Over Rowin

Rowin Enckhof is sinds augustus 2015 begonnen met het aanbieden van personal training in een aparte ruimte waardoor de klant een veilige en vertrouwde omgeving heeft. Dit sloeg enorm aan omdat wij mensen die stok achter de deur konden bieden zodat onze leden ook echt kwamen sporten en er resultaat behaald werd. Resultaat is ook structureel sporten i.p.v. een blauwe maandag met een jaar contract!

Naast de personal training sessies is RowinPT uitgebloeid tot een concept: Sporten op afspraak en onder begeleiding!

Doordat wij in contact blijven met de klant is het persoonlijk en blijft het allemaal kleinschalig. Ons tarief is zo opgebouwd dat ieder doel en doelgroep bij ons terecht kan, dat is toch gaaf!

Zien wij jou binnenkort op onze mooie locatie?

Stel een vraag aan Rowin

reageert binnen 48 uur

Personal Training

Jouw plan, jouw doel!In kleine haalbare stapjes/doelen behalen we het jouw gewenste resultaatVanaf €21,- per week bij 30 minuten trainingVanaf €42,- per week bij 60 minuten trainingEen personal trainer werkt met jou samen aan een persoonlijk doel met een haalbaar en meetbaar doel. Elk doel en niveau is bij ons welkom.Rowin Enckhof Personal Training maakt het gehele traject tot aan je doel meetbaar en is verdeeld in verschillende periodes van trainen in de functionele ruimte tot trainen in de buitenlucht.We bieden ook groepslessen aan. Voor meer informatie, stuur een bericht!

Bij Rowin Enckhof Personal Training staat jouw doel voorop en helpen wij jou graag naar een gezonder leven!