Profielabeelding van Rosé Russell-Lammerts

Rosé Russell-Lammerts

Nieuwegein

Over Rosé

Sinds 2014 gediplomeerd Personal Trainer. Na jaren gewerkt te hebben als commercieel medewerkster bij een medische groothandel, heb ik me in 2014 laten omscholen naar Personal Trainer, mijn passie! Ik heb Fitvak A en Fitvak B gehaald. Daarnaast heb ik meerdere cursussen gevolgd zoals Functional Training, Sport en voeding, Kettlebell Trainer Pro, basis EHBO Medic First Aid. In september 2016 begin ik met de cursus voedingsconsulente, zodat ik je nog meer kan coachen qua voeding.

Specialiteit

Personal Training, BGN gewichtsconsulente

Diploma's

  • Fitvak A en B
  • Sport en voeding
  • BGN gewichtsconsulente

Stel een vraag aan Rosé

reageert binnen 48 uur

Personal Training

De trainingen zijn afgestemd op jouw doelstellingen. Dit kan van alles zijn: afvallen, conditie verbeteren (fitter worden), spieropbouw, sport specifiek. Maatwerk is waar het om gaat, daarbij kan ik u als Personal Trainer helpen. Personal Training is de meest effectieve manier van trainen. 1 op 1 helemaal gericht op wat jij nodig hebt. Trainingen die afwisselend zijn, dit voorkomt verveling en houd je gemotiveerd om te blijven trainen.

Small Group Training

Gezellig samen trainen! Wil jij samen met vrienden/vriendinnen of collega’s komen sporten? Dat kan ook! Small Group Training is trainen in een groep van 2-4 personen waarbij we samen op een efficiënte manier aan je conditie werken. Daarnaast zijn de individuele kosten lager. Je hebt al een Personal Trainer vanaf € 20,00 per training. Het enige wat je moet doen is zelf een groepje samenstellen. Small Group Training is zo opgebouwd dat zowel beginners als gevorderden op hun eigen niveau kunnen deelnemen.

Buitenfitness

Heerlijk 50 minuten in de frisse buitenlucht werken aan je conditie en/of spierkracht.. Onder mijn begeleiding gaan we aan de slag met dumbells, battle rope en kettlebell, maar ook met trappetjes en bankjes. Wekelijks op de woensdagochtend om 8.45 uur op de Galecopperzoom 2, bij de Toonladder te Nieuwegein. De eerste les is gratis. Ik werk met een 5 of 10 strippenkaart, deze is 3 of 6 maanden geldig.

Voeding

Veel mensen willen meer bewegen en gezonder eten. Om zich fitter te voelen en lekkerder in hun vel te zitten. Toch blijft het vaak bij goede voornemens en blijkt de drempel naar een gezondere leefstijl te hoog. Daarom organiseert PT Rosé een slimme Afvalrace voor iedereen die het lastig vindt om te starten én het vol te houden. Op een verantwoorde manier leren de deelnemers echt werk te maken van hun goede voornemens.

De trainingen zijn afgestemd op jouw doelstellingen