Profielabeelding van Roby Haazen

Over Roby

Ik ben Roby Haazen. Ik sport vanaf mijn 3e levensjaar en ben fanatiek aan het ijshockeyen, dat speel ik professioneel niveau.

Achtergrond

Vanaf mijn 18e ben ik bezig met fitness en doordat ik op het CIOS de richting fitness en health volg ben ik mezelf er nog meer in gaan verdiepen. In juni 2014 heb ik mijn FITVAK A diploma gehaald en op het CIOS mijn niveau 4 diploma behaald. 

Specialiteit

Vanaf begin 2014 ben ik werkzaam in de fitnessbranche als instructeur en als personal trainer. Per juni 2014 heb ik mijn eigen sportschool geopend in Someren. In de jaren daarna volgde de opening van een vestiging in Asten en Mierlo Hout.

Infinity Fitness is een kleine sportschool van 500 m2 waar tot op heden je naast personal training en ook terecht kan voor groepslessen.

Diploma's

CIOS niveau 3, Fitvak A, EHBO
CIOS niveau 4 fitness en health coördinator

Stel een vraag aan Roby

reageert binnen 48 uur

Personal Training

Personal Training is geen vast omlijnd programma. Samen stellen we realistische doelstellingen die we vertalen naar persoonlijke schema’s.

Ik bied:

* Een doelgericht bewegingsplan* Bij jou in de buurt * Wekelijkse trainingen op maat* Verzekerd van resultaat

Groepslessen

Bij Infinity Fitness zijn er veel verschillende groepslessen zodat er altijd wel een leuke les voor jou erbij zit. Je kunt kiezen uit de diverse freestyle lessen en lessen van het Club Joy workout programma. 

Ik bied:

* Age Fit* Body Shape* Buikspier kwartier* Club Yoga