Profielabeelding van Robert Eelen

Over Robert

Hoi mijn naam is Robert Eelen en ben al een flinke tijd werkzaam in de fitnesswereld. Mijn motto is "trainen met een glimlach"

Achtergrond

Vanaf mijn 8e jaar heb ik aan judo gedaan en uiteindelijk op een redelijk niveau terecht gekomen (jong oranje en het militaire team) vanaf mijn 17e ben ik gaan werken als aerobic- en step-instructeur en daarnaast als judoleraar. Na mijn Cios ben ik eigenlijk alles gaan geven wat binnen een sportschool mogelijk is zoals pilatus, zumba, sportmassage en natuurlijk ook personal training.

Specialiteit

Mijn specialiteit is dat ik een allrounder ben en je altijd probeer te laten trainen op de vorm van de dag, er zijn dagen dat je namelijk veel minder kan dan andere dagen. Doe op zulke dagen ook minder en op andere dagen weer meer ( train zoals je je voelt !)

Diploma's

Cios, meerdere LesMills certificaten, Chivo-functional trainer.

Meerdere cursussen op het gebied van health.

Stel een vraag aan Robert

reageert binnen ± 44 uur

Personal Training

Losse Personal Training sessies zijn af te nemen met de volgende pakketten:

Brons €365 6x een uurZilver €703 12x een uurGoud €1248 24x een uur

Omdat… jij uniek bent…

Jij hebt jouw eigen “ Omdat” om te gaan sporten en daar horen persoonlijke doelstellingen en kwalitatief hoogstaande persoonlijke begeleiding bij. Passend bij jouw lichaam, levensstijl en mogelijkheden.

Studio Omdat levert maatwerk; alle trainingen zijn zo ingericht dat jij jouw maximale potentie benut en dat je de trainingen als professioneel, leerzaam en positief ervaart.

Trainen met een glimlach! Hierdoor zul je de trainingen langdurig vol kunnen houden, met een duurzaam resultaat. Het duurzame resultaat is niet altijd jouw maximale resultaat. Wij vinden het belangrijk dat je een balans krijgt tussen resultaat behalen en een leuk en leefbaar leven.

Samen met jouw personal trainer stel je, tijdens jouw intake gesprek, ambitieuze doelen; de doelen zijn op maat en vol te houden in jouw dagelijks leven met een drukke baan, kinderen sociale verantwoordelijkheden en de overig aanwezige afleidingen. Als de doelen staan kun jij samen met jouw personal trainer aan de slag. Altijd één-op-één en zoveel mogelijk op een tijdstip dat het jou past. Je kunt rekenen op een zeer kundige, gemotiveerde, toegewijde en professionele personal trainer. Jouw resultaten zullen gegarandeerd volgen.

Trainen met een personal trainer is daarnaast veilig: de kans op blessures en klachten is zeer laag. Kortom zeer effectief, grensverleggend, persoonlijk en voor een lange termijn resultaat.Dit alles uiteraard, volgens de richtlijnen van het RIVM

Trainen met een glimlach