Profielabeelding van Rob Stalenhoef

Over Rob

Al van jongs af aan ben ik bezig met sport en bewegen. Tot mijn 21e heb ik de wereld mogen rondreizen als topsporter. Helaas moest ik door een knieblessure mijn badminton carrière staken. Wat heb ik heb geleerd is wat het is om resultaten te behalen.

Nu zet ik mijn vaardigheden en kennis in om het beste uit anderen te halen. Of het nu gaat om gewichtsverlies en een gezonde leefstijl of het verbeteren van persoonlijke sportprestaties. Stap voor stap.

Achtergrond

Het is geweldig mensen te mogen begeleiden op weg naar een gezond gewicht en een gezonde leefstijl. De nieuwe energie en mogelijkheden die tijdens die verandering vrijkomt, is altijd weer geweldig.

We creëren samen letterlijk een nieuw leven. De mensen waar we mee trainen zijn altijd weer verbaasd over hun eigen mogelijkheden. Daarbij verandert niet alleen het lichaamsgewicht, maar de deelnemers krijgen meer energie, mentale weerbaarheid en nemen nieuwe stappen in hun leven die ze niet voor mogelijk hadden gehouden. Dat mogen meemaken, dat is waar wij het als Personal Trainers voor doen.

Specialiteit

Binnen het team van trainers bij RSPT hebben we twee specialiteiten:
1. Trainen voor een gezonde leefstijl met een gezond lichaamsgewicht. Met onze kennis van voeding, training en mindset zorgen we ervoor dat je blijvend gewicht verliest en meer energie en zelfvertrouwen krijgt. Je krijgt weer de regie over je eigen lijf en leven.

2. Daarnaast begeleiden we topsporters, wedstrijdsporters en recreatieve sporters om samen de persoonlijke prestaties te verbeteren. Of het nu gaat om optimaal presteren op Olympische Spelen, nationale of regionale kampioenschappen of het behalen van persoonlijke doelen. Samen maken we de volgende stap in jouw sportprestaties.

Diploma's

National Academy for Sports Medicine (NASM)
AFN Personal Trainer
Voedingsdeskundige
Spinning/RPM instructor
TRX instructor
Lifestyle coach

Stel een vraag aan Rob

reageert binnen 48 uur

Look Good - Feel Great - Perform Excellent