Profielabeelding van Rob Hartemink

Over Rob

Mijn naam is Rob Hartemink en ik woon in het rustige Westendorp samen met mijn vriendin en zoontje en onze honden.

In mijn vrije tijd ben ik bezig met de sport zo vaak en zo veel als de tijd dit toelaat.

Diploma's

Achtergrond

Cios Arnhem profiel Buitensport en Fitness en Ski Snowboard leraar

Specialiteit

Buitensporten.

Diploma's

Hoofdinstucteur Buitensport .Lifetime, Voshaar Buitensport.

Cios Arnhem Fitness en Buitensport /Ski en Snowboard leraar.

Stel een vraag aan Rob

reageert binnen 48 uur

​Personal training

Personal training en Coaching van elk unieke Individu.

Vraag jezelf eerst af waarom je met een personal trainer wilt trainen. Omdat je graag professionele begeleiding wilt? Omdat de laatste kilo's er niet af willen? Je graag meer conditie wilt opbouwen of omdat je extra motivatie nodig hebt? Iedereen ervaart het trainen met een personal trainer anders. Belangrijk is dat er wederzijds vertrouwen is en dat je je aan het doel houdt dat jullie samen hebben opgesteld.

Bootcamp trainingen

Bootcamp trainingen/ Obstakel run trainingen.

Bij een bootcamptraining wisselen cardio- en krachtelementen elkaar in hoog tempo af. Dit is een van de meest effectieve trainingstechnieken om af te vallen, je stressbeheersing te verbeteren, je kracht te laten toenemen en je uithoudingsvermogen te verbeteren. Je gaat je beter voelen en dat is ook goed voor je zelfvertrouwen.

Survival trainingen

Survival trainingen/ loop trainingen.

Je moet ervan houden: ploeteren door de modder, afmattend hardloopwerk en veel uitdagend klim- en klauterwerk met gevaar van een nat pak. Toch is er een groeiend aantal mensen dat graag een survivalrun doet. Als je niet bang bent om vies te worden en wel houdt van een beetje afzien, dan hoor jij daar misschien ook wel bij.

Adventurerace trainingen

Adventure race trainingen.

Je bent buiten, je geniet van de natuur, het is heel afwisselend en zeer geschikt om samen te doen. Dat laatste heeft als voordeel dat je elkaar kunt helpen en oppeppen als het nodig is. Verder vul je de race in zoals jij dat wilt. Ga je voor de winst? Dan loop je alle controlepunten van het parcours af. Maar als het je meer gaat om de persoonlijke prestatie, dan mag je ook een of meerdere punten laten liggen.

Mensen met de juiste drijfveer