Profielabeelding van Ria Jansen

Over Ria

Specialiteit

XCO Outdoor

Diploma's

Fitnesstrainer A, Bootcamptrainer, XCO outdoor trainer, Nordic Walking trainer, sportief wandeltrainer, Orthomoleculair voedingsspecialist

Stel een vraag aan Ria

reageert binnen ± 15 uur

Personal Training

Ria Jansen is orthomoleculair voedingsdeskundige en heeft jarenlange ervaring met het begeleiden van mensen met overgewicht. De ervaring leert dat een combinatie van beweging en voeding aanpassen het beste werkt om op een gezonde manier gewicht (blijvend) te verliezen.

Voedingsadvies

Een voedingsschema die je helpt om gezond en effectief doelen te behalen. En naadloos aansluit op je persoonlijke doelstellingen en bewegingsplan.

Ik bied: 

* Gratis intakegesprek* Voedingsschema’s op maat* Virtueel eetdagboek* Vaak gedekt door zorgverzekering

Nordic Walking

Ook voor uw Nordic Walking trainingen bent u bij BUITENFIT aan het juiste adres. Bent u alleen of met een groepje en wilt u graag Nordic Walken onder begeleiding?

XCO Outdoor

XCO Outdoor is een training waarbij gebruik wordt gemaakt van XCO's, twee aluminium buizen gevuld met 300 gram grit. Hiermee worden de natuurlijke armbewegingen tijdens het lopen ondersteund. Doordat bij iedere beweging die gemaakt wordt het grit heen en weer schuift moeten spieren, banden en pezen reageren op deze gewichtsverplaatsing, met als resultaat: strakke buikspieren, een sterke onderrug en een krachtig, slank lichaam!

Geen benauwde sportschool, maar heerlijke frisse (bos)lucht, tijdens uw training