Profielabeelding van Renske van Rijswijk - Doedée

Renske van Rijswijk - Doedée

Nieuwkuijk

Over Renske

Mijn naam is Renske v Rijswijk-Doedée, naast een passie voor wielrennen heb ik ook een passie voor voeding/gezondheid, daarom ben ik naast mijn werk als biomedische onderzoeker ook sport-voedingsdeskundige bij wielertrainer.com en ambassadeur bij STRONGHER. Mijn 2 passies gecombineerd!


Achtergrond

Als 7 jarige had ik al een racefiets, en van mijn 14de tot mijn 24ste reed ik wedstrijden. Vanaf mijn 18de op hoog niveau, na veel blessureleed en overtraining door een gebrek aan begeleiding om de balans te vinden tussen werk/opleiding en topsport ben ik uiteindelijk gestopt met de wedstrijden.

Met alle ervaringen die ik had uit het wielrennen wilde ik iets doen. Ik ben training gaan geven bij vrouwenwielrennen.nl en STONGHER en ben samen met mijn man het bedrijf wielertrainer.com gestart.


Specialiteit

Wielertrainer.com wil professionele begeleiding bieden aan beginners t/m profs. Een compleet pakket met trainingsbegeleiding en voedingsbegeleiding. Ik richt mij voornamelijk op het laatste en op training van beginners via het STRONGHER project.
Samen met jou ga ik je huidige voedingspatroon doornemen. Wat, wanneer en hoeveel eet je? Tijdstippen en samenstelling zijn essentieel om jou doel te bereiken.
Daarnaast help ik je met: Hoe start ik met wielrennen? of Hoe start ik met wedstrijden rijden?


Diploma's

Biomedisch onderzoeker, sport-voedingsdeskundige (HBO)

Stel een vraag aan Renske

reageert binnen ± 26 uur

​Inspanningstesten

voor wie?

- Sporters die willen beginnen met wielrennen en op een verantwoorde manier van start willen gaan.- Renners die een extra stap willen maken op wedstrijdniveau.- Wielrenners die voor een gericht doel willen gaan trainen, zoals alpe d’huzes, de Marmotte of andere grand fundi’s- basis 75€- basis+ 95€- uitgebreid 125€- power profile test 175€

Trainingsbegeleiding

Samen met jou stel ik een trainingskalender op. Op deze kalender staan alle doelen, waarbij we ook rekening houden met jouw privé leven, deze combinatie zorgt ervoor dat je flexibel kunt trainen.Alle bestanden staan op Google Drive, makkelijk toegankelijk op elk device. Elke week een nieuw trainingsschema aan de hand van je inspanningstest.

- Intake incl. inspanningstest 50€ (eenmalig)- trainingsschema’s 45€/mnd

Voedingsadvies

Your body is a strong machine, but you have to use the right fuel!

Wij bieden hulp bij:

- afvallen- gewichtsbehoud- voeding in wedstrijden - voeding voor een goed herstel- voeding bij intolerantie en allergieën

Als er lichamelijke klachten zijn kan aan de hand van bloedonderzoek worden bepaald of er sprake is van tekorten. Ook hiervoor krijg je dan ook een specifiek voedingsadvies.

- eenmalig consult met advies 85€ - eenmalig voedingsschema 45€                  

Kracht- en corestability training

- Krachttraining is voor wielrenners één van de moeilijkste trainingsvormen omdat er renners zijn met eigen specialisme (sprinter, tijdrijder en klimmer) en dat bepaalt hun trainingsvorm. - Zonder core stability geen stabiliteit in de kracht die je overbrengt op de pedalen, gevolg krachtverlies en blessures aan bijvoorbeeld rug en knieën.

Kracht en core stabilitie moeten dus in de juiste verhoudingen aanwezig zijn en dus ook op de correcte manier getraind worden.

Your body is a strong machine, but you have to use the right fuel.

Resultaten

De weg naar Alpe d'huzes, trainingsbegeleiding en voedingsschema.

6x de alp op is niet niks. En moeilijk als je de voorbereiding moet combineren met een fulltime baan. Daarom zocht de heer E.knol hulp bij wielertrainer.com. Hij wilde niet alleen gerichter trainen, maar ook afvallen. Resultaat 9Kg eraf en een topconditie