Profielabeelding van René de Wagt

Over René

Mijn naam is René de Wagt, geboren op 24-03-1985.

Achtergrond

Van kinds af aan ben ik al bezig met sport, voetbal, (beach)volleybal, judo en jiu-jitsu.

Het was dan ook geen verrassing dat ik een sportopleiding, Sport en bewegen MBO niveau 4, ging doen. Binnen deze vierjarige opleiding heb ik de specialisatie fitness gedaan met een extra keuzevak sportmassage, in het laatste jaar koos ik voor het uitstroomprofiel personal trainer.


Specialiteit

Mijn eerste werkervaringen, 2004, in de sportbranche deed ik op als fitnessinstructeur en judoleraar. Ik merkte al snel dat ik het erg leuk vond om mensen te helpen hun fysieke doelstellingen te behalen en om op die manier deel uit te maken van hun gezondheid, geluk en succes.

Diploma's

Sport en bewegen niveau 4.
- specialisatie fitness
- uitstroomprofiel personal trainer / wellness coach

Fitvak A en B
Pilates matwork 1

NGS sportmassage

Stel een vraag aan René

reageert binnen 48 uur

Sportmassage

Massage kan op meerdere manieren voordelen bieden voor het lichaam. onderstaand een overzicht van de effecten van een massage;

Een verbeterde doorbloeding.Een verbeterde toe- en afvoer van de verschillende weefselvloeistoffen, zowel intracellulaire vloeistof als extracellulaire vloeistof, vloeistof van de bloed en lymfevaten.Een verhoging van de permeabiliteit (doorlaatbaarheid) van de vaatwand.Een verbeterde stofwisseling (mede door de verbeterde doorbloeding).Een verbeterde spierfunctie (door de verbeterde spierdoorbloeding en door beïnvloeding van de spiertonus).Een algemene invloed op het welbevinden (krachtgevoel, vermoeidheid, verdieping van de ademhaling, slaapbevordering, stemming en psyche).

Personal Training

Bij personal training staat uw doelstelling centraal!

Het is dan ook van belang om, voordat we beginnen met trainen, een intake en een nul-meting te doen zodat we verder in het proces  de resultaten meetbaar kunnen maken.

Aan de hand van uw doelstelling, nul-meting en sportieve voorkeuren zal er een persoonlijk trainingsprogramma worden opgesteld.

Ook kijken we naar de oorzaken van uw doelstellingen zodat ook na het behalen van uw doelstelling(en), de resultaten blijven.

Bootcamp

Deze training vind plaats in de buitenlucht en is op meerdere locaties te doen. Momenteel gebruik ik Anna’s Hoeve als locatie voor in de avonduren, elke dinsdagavond om 20.00 uur.

Small group

Lijkt het u leuker om in een groep te trainen met bijvoorbeeld vrienden en/ of collega's, is dit ook mogelijk.