Profielabeelding van Reinder Cloin

Over Reinder

Ik ben Reinder, groepslesjunkie, fitness professional, docent, instructeur, personal trainer en presenter. Ik woon in hartje 's-Hertogenbosch met mijn hond die het erg kan waarderen dat ik naast de gebruikelijke fysieke activiteit nog energie over heb voor een stevige wandeling. Ik geef een scala aan lessen en trainingen waarvan er ongetwijfeld een of meerdere aansluiten bij het doel dat jij, client of professional, voor ogen hebt. Vertel me wat je zoekt!

Achtergrond

In 2006 besloot ik, na een intensieve periode van lesgeven bij mijn thuishonk Tiga, de fitnesswereld te gaan verkennen. Tussen toen en nu heb ik op meer dan honderd sportscholen, dansscholen en fitnesscentra in binnen- én buitenland (Barcelona, Ibiza, Londen) gewerkt met niets minder dan tevredenheid achter mij. Op deze locaties gaf ik groepslessen, bijscholingen, volledige opleidingen en trainingen aan clienten, personal trainers en groepslesinstructeurs. Daarnaast werk ik sinds 2008 als personal trainer van een structureel aantal tevreden cliënten. Sinds 2013 is er een wachtlijst voor personal training met als uitzondering wederzijdse beschikbaarheid op specifieke dagdelen. Mijn passie voor groepslessen is ongebreideld, wanneer ik kan neem ik deel aan conventies in binnen- en buitenland om nog meer uit mezelf te kunnen halen. Vanaf oktober 2016 schrijf ik maandelijks twee columns voor TeamBrabant Sport, een verbond van topsporters en -talenten met als missie meer Brabanders aan het bewegen te krijgen én houden!

Specialiteit

-Pilates
-Free Form
-Step&HiLo
-Burn Out (Personal Training)
-Methodisch Didactisch Handelen
-Alle groepslessen inclusief yoga met uitzondering van Zumba, X-Core, Spinning en Les Mills/ClubJoy lessen.
-(Bij)Scholing instructeurs

Diploma's

Curriculum Vitae beschikbaar na wederzijds oriënterend gesprek met positief verloop.

Stel een vraag aan Reinder

reageert binnen 48 uur

Vervanging Groepsles

Standaard tarief (exclusief BTW/Reiskosten)

75,-

Standaard tarief laag* (exclusief BTW/Reiskosten)

50,-

*Standaard tarief laag is mogelijk van toepassing op meerdere lessen aaneengesloten, vervanging voor méér dan vier weken en lessen in of nabij 's-Hertogenbosch. Voor structurele oplossingen, (bij)scholingen en conventies zijn andere tarieven van kracht.

Consult Voeding&Bewegen

Consult Voeding&Bewegen los

50,-

Consult Voeding&Bewegen+fysieke training

95,-

Tijdens dit consult kun je al je vragen stellen over wat jij kan doen om zelf je doelen te behalen! Je krijgt aanwijzingen over de manier van bewegen of trainen die bij jouw situatie past én je (huidige) voedingspatroon wordt tegen het licht gehouden. Jij bent een doorzetter en kunt aan de slag als je weet wat en hoe je het moet doen? Dit consult is alles wat je nodig hebt voor de komende 3 maanden!

"There are no limits, just boundaries"