Profielabeelding van Quincy Meeusen

Quincy Meeusen

Oosterhout

Over Quincy

Mijn naam is Quincy Meeusen, Personal Trainer en bootcamp-instructeur. Het helpen van mensen om een beter versie van zichzelf te worden, is mijn passie. Ik geniet ervan om te zien hoe mensen steeds meer progressie maken door middel van de juiste begeleiding. 

Achtergrond
Ik heb de opleiding Sport & Bewegen in Tilburg gevolgd, en ben afgestudeerd op niveau 4 met als specialisatie Personal Trainer. Om te blijven groeien heb ik hierna de opleiding NASM Personal Training gevolgd en afgerond. Hiermee mag ik mezelf erkend Personal Trainer noemen op internationaal niveau.

Om mezelf te blijven ontwikkelen en mijn kennis te verbreden, ben ik van plan om in de toekomst meerdere cursussen en opleidingen te volgen.

Specialiteiten
Ik ben gespecialiseerd in conditietraining, (functionele) krachttraining en core-training. Het voortdurend blijven verbeteren van de conditie is voor mij telkens weer een challenge, die nooit zal gaan vervelen. Doorgaans vind ik het een uitdaging om door middel van functionele trainingen de spieren krachtig en blessurevrij te houden.

Diploma's
Sport & Bewegen, niveau 4 (Specialisatie Personal Trainer)
Bootcamp, TRX, Functioneel Trainer
NASM Personal Trainer


Stel een vraag aan Quincy

reageert binnen 48 uur

Personal Training

Op een snelle, gerichte manier resultaten behalen? Ik ga samen met jou kijken naar je doelen. D.m.v. een gepersonaliseerd trainingsschema maken we jouw nieuwe lifestyle werkelijkheid. Je wordt begeleid naar de beste versie van jezelf en binnen no time voel je je fit, ben je in topconditie en misschien zelfs al in shape!

Kosten:2 keer per week: € 45,- per uur3 keer per week: € 40,- per uur

small group training

Vind je Personal Training te duur of vind je het moeilijk om alleen te gaan, dan kun je met een vriend/vriendin kiezen voor een Small Group Training. Hierbij ligt het maximaal aantal personen op 4. Tijdens deze 60 minuten durende sessie wordt er aandacht besteed aan de doelen die aan het begin zijn besproken.

De kosten per persoon:2 personen: € 27,50 3 Personen: € 23,50 4 Personen: € 20,50

bootcamp

2 keer per week geeft Q2B-Fit een intensieve maar vooral gezellige bootcamp.

Deze 2 bootcamptrainingen vinden plaats op maandag en woensdagavond en starten om 19:45u. Q2B-Fit geeft training op verschillende locaties, van heuvels tot aan bosachtig gebied. Hierbij is er voor iedereen een uitdaging.

De kosten voor bootcamptrainingen bij Q2B-Fit:* 10- Rittenkaart: € 50,-* Een losse les: € 7,50

A goal without a plan is just a wish!