Profielabeelding van Peter van de Vrie

Peter van de Vrie

Wijchen

Over Peter

"willen is kunnen"

Hier ben ik van overtuigd geraakt tijdens mijn militaire trainingen en missies in mijn jaren die ik werkzaam was als groepscommandant bij de Koninklijke Landmacht. Ook tijdens mijn werk als coach/begeleider in een woonvorm voor mensen met een verstandelijke beperking is dit een belangrijk motto.

Specialiteiten
In mijn werk als personal fitness trainer/coach neem ik deze ervaringen mee en zorg ik er samen met jou voor dat jou doelen behaald gaan worden. Tijdens mijn trainingen ga ik graag naar buiten en maak gebruik van de omgeving zoals bankjes, bomen en heuveltjes. Binnen trainen maak ik ook erg leuk en uitdagend doordat ik intensieve krachttraining afwissel met explosiviteit en snelheid aangepast aan jouw doelstelling en niveau.

Bij Pulles Training en Coaching houden altijd met een intake- kennismakingsgesprek, waarin de onderwerpen bewegen, voeding en leefstijl grondig worden besproken. Tevens zal er, in gezamenlijk overleg, een concreet doel worden gesteld, zodat we gericht ergens naar toe kunnen werken. Indien gewenst zal er dan een uitgebreide healthcheck plaatsvinden om het beginniveau te kunnen vaststellen. Deze healthcheck zullen wij periodiek herhalen om de vooruitgang te monitoren.

Diploma's
Fitnesstrainer A
NASM Personal Trainer
Bootcamptrainer

Stel een vraag aan Peter

reageert binnen 48 uur

Personal Training

Personal Training is geen vast omlijnd programma. Samen stellen we realistische doelstellingen die we vertalen naar persoonlijke schema’s.

Ik bied:

* Een doelgericht bewegingsplan* Bij jou in de buurt * Wekelijkse trainingen op maat* Verzekerd van resultaat

* Vanaf 35 euro

Voedingsadvies

Een voedingsschema die je helpt om gezond en effectief doelen te behalen. En naadloos aansluit op je persoonlijke doelstellingen en bewegingsplan.

Ik bied: 

* Gratis intakegesprek* Voedingsschema’s op maat* Virtueel eetdagboek* Vaak gedekt door zorgverzekering

* Vanaf  35 euro

Willen is kunnen