Profielabeelding van Paulo Boer

Over Paulo

Stap voor stap je mentale kracht vergroten en grenzen verleggen

17 juni 2015 vocht ik de belangrijkste wedstrijd uit mijn carrière. Als ik terugblik op deze wedstrijd dan kan ik niet anders zeggen dan dat ik enorm veel heb geleerd en veel mentale barrières heb doorbroken. Ik had dit niet kunnen bereiken zonder mijn coaches. Een goede coach zet jou in je kracht. Zodat je net dat beetje extra geeft. Een goede coach gelooft in je en helpt je om grenzen te doorbreken. Net zolang jij in jezelf gelooft en mentaal en daarmee fysiek steeds sterker wordt. En dat is precies waar het om draait bij het behalen van (sport)prestaties. Stap voor stap je eigen (mentale) kracht ontdekken en daardoor steeds je fysieke grenzen verleggen. Dit is in de voorbereiding voor en tijdens een vechtsportwedstrijd niet anders dan voor mensen die willen afvallen en/of fysiek sterker en fitter willen worden.

Door een goed team van trainers om mij heen heb ik meer uit mezelf kunnen halen in de (top)vechtsport. Ik heb hierbij ontzettend veel kennis en ervaring opgedaan over effectieve (mentale) coaching. In 2015 heb ik besloten deze kennis en ervaring te combineren met mijn passie voor sport en richtte ik Paulo Boer Personal Training op. Inmiddels heb ik met mijn team al veel mensen mogen helpen naar een gezondere levensstijl. Samen doelen verwezenlijken die voor klanten niet haalbaar leken is fantastisch! Benieuwd hoe wij dit doen?

Specialiteit

Ben jij klaar voor verandering?
Onze Personal Training sessies zijn niet alleen effectief maar ook zeer out of the box. Tijdens de sessies staan krachttoename en spierconditie centraal maar is er ook aandacht voor de vechtsport(techniek). Net even een andere manier van trainen. Klanten worden bij ons dan ook op een bijzondere manier uitgedaagd om hun mentale en fysieke grenzen op te zoeken. Een manier waar zij in hun dagelijkse leven ook baat bij hebben. Personal Training bij het Team van Paulo Boer staat dan ook voor zeer afwisselende en technisch hoogwaardige work-outs. Bij ons is geen één les hetzelfde! Of je nu beginnend sporter bent of ervaren atleet. Iedereen is welkom.

Stel een vraag aan Paulo

reageert binnen ± 24 uur

Personal Training

Personal Training is op zijn eenvoudigst gezegd het één-op-één trainen per een personal trainer. Maar bij het Team van Paulo Boer verstaan we hier veel meer onder; voor ons betekent Personal Training een samenwerking waarin we resultaat gericht werken aan uw doelen en wensen. Dit stopt niet bij het trainen in 1 van onze studio’s. Om uw doelen te kunnen halen is meestal een verandering in je levensstijl en voeding vereist. Wij investeren dan ook veel tijd in het ondersteunen, herinneren en aanmoedigen om uw doelen (ook buiten de trainingen om) te kunnen behalen.

Overig aanbod

Paulo Boer Personal Training richt zich op effectief trainen met maximaal resultaat in een leuke atmosfeer. Behalve het aanbieden van 1 op 1 trainingen, biedt Paulo Boer Personal Training ook workshops, duo-trainingen, massages en andere sportgerelateerde diensten. Mocht u specifieke wensen hebben die niet voor komen in ons aanbod, neem dan contact met ons op voor een aanbod op maat.Denk aan Small Group Training, Sportmassages maar ook hebben we een speciaal zorgaanbod zoals agressie regulatie training en onder andere trainen tbv mentale weerbaarheid.

Zullen we samen starten? Wij heten u van harte welkom op onze locaties in Groningen, Veendam en Assen