Profielabeelding van Paul van Brink

Over Paul

 Mijn naam is Paul van Brink, geboren te Bussum op 25-03-1965. Vanaf m’n 15de ben ik al fanatiek sporter, begonnen met waterpolo en sinds 2007 enthousiast triathleet.Op 1 september 2019 heb ik m'n eigen locatie geopend: Tri-PT studio , Coaching & Training. 

Achtergrond

In 2007 de switch gemaakt naar Personal Trainer en in die periode werkte ik voornamelijk bij mensen thuis. Vanaf 2016 ben ik me meer gaan toeleggen op het coachen en trainen van triathleten en op 1 september 2019 heb ik m'n eigen locatie geopend: Tri-PT Studio , Coaching & Training. Hier werken we met een aantal Personal Trainers met elk hun eigen specialisme. Verder hebben we een Endless Pool waar we zwemanalyses en zwemtrainingen in verzorgen. 

Specialiteit

Zwem-,Fiets- en Looptraining (Triahtlon)Sport specifieke krachttraining.


Diploma's

  • ACE Personal Training
  • MSP Sportmassage
  • LAPT Personal Training
  • Les Mills RPM
  • TRX trainer
  • Certified Henselmans PT 

Stel een vraag aan Paul

reageert binnen ± 17 uur

Online Coaching voor Triathleten

Persoonlijk & Online

Naast je persoonlijke begeleiding maak ik gebruik van het trainingsregistratiesysteem TrainingPeaks.Hierin stel ik aan de hand van jouw persoonlijke omstandigheden je trainingschema op.Samen houden we je voortgang bij en ik geef je daarbij persoonlijk advies. We passen bijvoorbeeld in overleg je trainingsdoelen aan, mocht dat nodig zijn.

Zwemanalyse

Onze endless pool wordt gebruikt om de zwemtechniek of onze atleten aan te passen. De feedback van onze coaches in combinatie met videobeelden bieden de extra inzichten die nodig zijn om de zwemslagen te verbeteren.

Voor wie is de endless pool?

Speciaal voor triatleten en zwemliefhebbers die hun techniek willen finetunen heeft Tri-PT Studio een endless pool. Niet alleen triatleten profiteren van zwemcoaching in de endless pool. Zwemmers van alle niveaus hebben baat bij deze training.

Sportvasten

Sportvasten is de methode om je leven een nieuwe impuls te geven en om een gezond gewicht te bereiken en te behouden. Sportvasten is geen dieet. Het is een 10-daagse trainingsmethode waarbij de spieren en de lever worden getraind in het verbruik van vet in plaats van suiker (de metabolic switch).

Om dit te bewerkstelligen ga je sporten tijdens de vastenkuur. Hierdoor ga je meer vet verbranden en nemen overtollige vetreserves, met name het buikvet, af. Mannen vallen gemiddeld 4 tot 6 kilogram af in 10 dagen, vrouwen 2 tot 4 kilogram. Ook wordt de behoefte aan snaaien en het tussendoor snoepen na de kuur veel minder. Sportvasten is een gezondheidsprogramma, waarbij gewichtsverlies eigenlijk een bij-effect is.

Wat is sportvasten?

Sportvasten is een bijzonder goede methode om de sportprestaties te verbeteren. Door het sportvasten worden de spieren zo omgebouwd dat ze veel meer energie uit vet kunnen halen. Hierdoor hoeven de suikers, waarvan een veel kleinere voorraad is, minder aangesproken te worden. Het duurvermogen wordt derhalve veel groter. Duuratleten, zoals hardlopers en wielrenners, hebben ineens een veel groter vermogen tot de aanmaak van energie, zonder dat de tank leegraakt. Explosieve sporters kunnen het voor het seizoen inzetten om de basisconditie te verhogen. Een ander voordeel is dat het herstel na sporten (en blessures) groter wordt, wat waarschijnlijk wordt veroorzaakt door de verhoging van mitochondrieën in de spieren.

Sportvasten voor jou

Tijdens het sportvasten gebruik je het Metabolic Switch product om de switch gemakkelijker en effectiever te kunnen maken. Sportvasten, dat wordt aangeprezen als ‘de meest krachtige trainingsmethode om het lichaam zichzelf te laten vitaliseren’, is echter niet voor iedereen geschikt. Als je niet sport en geen goede basisconditie hebt, zul je dit eerst op moeten bouwen bij een sportvastenbegeleider. Je mag niet ziek zijn of bepaalde medicijnen gebruiken. Ook moet je bereid zijn te blijven sporten na de kuur en bepaalde, eenvoudige voedingsrichtlijnen te volgen.

Personal Training

Personal Training is 1 op 1 mogelijk of met meerdere personen tegelijk (max. 4). Detrainingen kunnen op verschillende locaties plaatsvinden. Denk hierbij aan: bij u thuis, buitentraining, zwembad en natuurlijk bij Tri-PT Studio. De studio beschikt over meerdere personal trainers, elk met een eigen specialisatie. Vraag vrijblijvend meer informatie over de trainers en de mogelijkheden voor personal training.

Personal Training bij Tri-PT Studio in Voorschoten

Personal training met keuze uit gespecialiseerde en gecertificeerde personal trainers? Bij Tri-PT Studio in Voorschoten kan het. De studio beschikt over een groot aantal attributen zodat een ruim aanbod personal trainingen gegeven kan worden.

Verder is de studio goed bereikbaar. Tegenover station Voorschoten, aan de rand van Voorschoten dus ook eenvoudig met de auto te bereiken. Parkeren kan gratis op het parkeerterrein voor de deur. Outdoor trainingen zijn ook goed mogelijk. Lopend en fietsend ben je als atleet zo in de natuur, voor zwemtrainingen is er een endless pool en is natuurgebied de Vlietland dichtbij.

Personal Training in Voorschoten

Voordat we aan de slag gaan met Uw doelen/doelstelling heeft u een intake gesprek. Hierin gaan we Uw doelen bepalen en bespreken we eventuele beperkingen (denk hierbij bijvoorbeeld aan blessures). Aan de hand van Uw doelen/doelstelling stellen wij dan een plan op waar we mee aan de slag gaan. Door middel van tussentijdse metingen en vorderingen gaan we het plan op weg naar Uw doel aanpassen waar nodig.

Momenteel hebben we een team van gekwalificeerde personal trainers, die klaar staan om jou te helpen jouw persoonlijke doelen te behalen. Lees meer over onze personal trainers op Gijs van Brink’s, Madicken Aertssen's of Paul van Brink’s persoonlijke pagina’s

Opgeven is geen optie....

Resultaten

Triathlon training

Twee jaar geleden zijn we als groep van 4 zwemmers bij Paul begonnen met zwemtraining. De training bestond in het begin uit het aanleren van techniek en is nu vooral gebaseerd op duur- en krachttraining. Mijn doel was in eerste instantie om in de Ironman

De Chicago marathon

“Mijn samenwerking met Paul had één specifiek hoofddoel: het lopen van de marathon van Chicago 2018 onder de 4,5 uur. Daarnaast wilde ik mijn individuele tijden in en kwart triathlon verbeteren. In een prettige ennpersoonlijke kennismakingsgesprek, heb