Over Nino

Mijn naam is Nino Eijer. Een 21-jarige fitnesstrainer & personal trainer die ook voedingsadviezen kan geven, in de omgeving van Roermond & Weert. Voor mij zijn lekker sporten en een stukje gezonde voeding belangrijke punten voor een gezond leven.


Achtergrond

Door in contact zijn gekomen, door mijn vader, met de ziekte MS (Multiple Sclerosis) wist ik waar mijn interesse lag, namelijk het bewegen met mensen en zorgen voor een goede voeding en gezondheid. Na mijn diploma's te hebben gehaald, help ik mensen dagelijks met voedingsadviezen en beweegprogramma's. Naast de personal trainingen geef ik ook wekelijks bootcamps, spinninglessen en stabiliteitsgroepstrainingen. Naast alle fitnesstrainingen, voetbal ik ook in het 1e elftal bij ons lokaal clubje en studeer ik aan de Hogeschool Zuyd Heerlen fysiotherapie.


Specialiteiten

Mijn specialiteiten zijn voedingsadviezen en (fitness)coaching,bootcamps, spinninglessen en stabiliteitstrainingen in groepsverband of persoonlijk.


Diploma's

- Fitnesstrainer A
- EHBO
- AED
- Personal Trainer

- Certificaat sportmassage

Bootcamp

Bootcamp; 

ik bied;
* Het training in de vrije natuur.
* Gevarieerde oefeningen, met of zonder materialen.

Personal Training

 
Ik bied;
* Het maken van een personal beweegplan.
* Het behalen van je doelstelling.
* Het maken van een op maat gemaakt voedingsadvies.

Sportmassage

Fit zijn en spieren opbouwen is een doel, het middel is training en om er voor te zorgen dat overbelasting je training niet in de weg staat laat je de spanning en de verzuring wegdrukken door de “Sportmasseur”!
Een massage kan je voor verschillende doeleinden gebruiken. Het kan een perfecte aanvulling zijn op fitness of krachttraining.

Gebruik van de Sportmassage :
• Voor het sporten, als onderdeel van de warming-up waardoor de spieren beter doorbloed raken.
• Tussendoor,. Een sportmassage bevordert dan de afvoer van afvalstoffen in het lichaam, wat belangrijk is om verzuring te voorkomen.
• Na het sporten, als onderdeel van de cooling-down om de afvoer van afvalstoffen te bevorderen.
• Bij een blessure, om het herstel te bevorderen.

Resultaten

CN Bootcamp
Sinds januari 2016 zijn wij (Chayenne & Nino) begonnen met het opstarten van ons een bootcamp groepje. Een wekelijkse training buiten in het witte dorpje Thorn. info: https://www.facebook.com/CNBootcamp/
Sportmassage Anytime Maasbracht
Soms, door iets te enthousiast te sporten, belast ik mijn spieren zwaarder dan goed voor me is. En dat voel je dan soms al direct maar zeker de dag erna. Dan is sportmassage een uitkomst en sinds vandaag kan dat bij Nino. - Rob van Dipten