Profielabeelding van Nino Eijer

Over Nino

Mijn naam is Nino Eijer. Een 25-jarige personal trainer & fysiotherapeut die ook voedingsadviezen kan geven, in de omgeving van Roermond & Weert. Voor mij zijn lekker sporten en een stukje gezonde voeding belangrijke punten voor een gezond leven.

Achtergrond

Door in contact te zijn gekomen met de ziekte MS (Multiple Sclerosis) wist ik waar mijn interesse lag, namelijk het gezond bewegen met mensen en zorgen voor een goede leefstijl. Na mijn diploma's te hebben behaald, help ik mensen dagelijks met leefstijl adviezen, revalidatie en beweegprogramma's op maat. Naast mijn werk als fysiotherapeut ben ik in oktober 2020 een eigen bedrijfje gestart, Eijer Health & Sports. Binnen dit bedrijf geef ik personal training, small group training en sport specifieke begeleiding bij (topsport) tennis spelers.

interesse? mail: info@eijerhealthsports.nl

Specialiteit

Mijn specialiteiten liggen op het gebied van (sport) revalidatie, preventie en het coachen van een gezonde leefstijl. Dit allen persoonlijk of in groepsverband. Ik ben momenteel werkzaam als fysiotherapeut (Fysiotherapie Philipsen & Meijer) en Personal trainer (Eijer Health & Sports).

Diploma's

  • Fitnesstrainer A
  • Bachelor of Science fysiotherapeut
  • Leefstijl-coaching
  • NASM Personal trainer
  • (sport) masseur
  • EHBO/AED

Stel een vraag aan Nino

reageert binnen 48 uur

Personal Training

* Het op maat maken van een persoonlijk beweegprogramma.

* 0-meting en het bespreken van de persoonlijke doelen.

* Persoonlijke begeleiding tijdens het sporten.

Sportmassage

Fit zijn en spieren opbouwen is een doel, het middel is training en om er voor te zorgen dat overbelasting je training niet in de weg staat laat je de spanning en de verzuring wegdrukken door de “Sportmasseur”!Een massage kan je voor verschillende doeleinden gebruiken. Het kan een perfecte aanvulling zijn op fitness of krachttraining.Gebruik van de Sportmassage :• Voor het sporten, als onderdeel van de warming-up waardoor de spieren beter doorbloed raken.• Tussendoor,. Een sportmassage bevordert dan de afvoer van afvalstoffen in het lichaam, wat belangrijk is om verzuring te voorkomen.• Na het sporten, als onderdeel van de cooling-down om de afvoer van afvalstoffen te bevorderen.• Bij een blessure, om het herstel te bevorderen.

It never gets easier, you just get better!

Resultaten

Sportmassage Anytime Maasbracht

Soms, door iets te enthousiast te sporten, belast ik mijn spieren zwaarder dan goed voor me is. En dat voel je dan soms al direct maar zeker de dag erna. Dan is sportmassage een uitkomst en sinds vandaag kan dat bij Nino. - Rob van Dipten