Over Nino

Mijn naam is Nino Eijer. Een 23-jarige personal trainer & fysiotherapeut die ook voedingsadviezen kan geven, in de omgeving van Roermond & Weert. Voor mij zijn lekker sporten en een stukje gezonde voeding belangrijke punten voor een gezond leven.

Achtergrond

Door in contact te zijn gekomen met de ziekte MS (Multiple Sclerosis) wist ik waar mijn interesse lag, namelijk het gezond bewegen met mensen en zorgen voor een goede leefstijl. Na mijn diploma's te hebben behaald, help ik mensen dagelijks met leefstijl adviezen, revalidatie en beweegprogramma's op maat . Naast de personal trainingen geef ik ook bootcamps, spinninglessen en sport specifieke trainingen.

Specialiteit

Mijn specialiteiten liggen op het gebied van (sport)revalidatie, preventie en het coachen van een gezonde leefstijl. Dit allen persoonlijk of in groepsverband. Ik ben momenteel werkzaam als personal trainer bij (top-sport) tennisspelers.

Diploma's
  • Fitnesstrainer A
  • Personal trainer
  • (sport) masseur
  • Bachelor fysiotherapeut
  • EHBO/AED
Stel een vraag aan Nino
reageert binnen 48 uur

Bootcamp

Bootcamp; 

ik bied;
* Het training in de vrije natuur.
* Gevarieerde oefeningen, met of zonder materialen.

Personal Training

 
Ik bied;
* Het maken van een personal beweegplan.
* Het behalen van je doelstelling.
* Het maken van een op maat gemaakt voedingsadvies.

Sportmassage

Fit zijn en spieren opbouwen is een doel, het middel is training en om er voor te zorgen dat overbelasting je training niet in de weg staat laat je de spanning en de verzuring wegdrukken door de “Sportmasseur”!
Een massage kan je voor verschillende doeleinden gebruiken. Het kan een perfecte aanvulling zijn op fitness of krachttraining.

Gebruik van de Sportmassage :
• Voor het sporten, als onderdeel van de warming-up waardoor de spieren beter doorbloed raken.
• Tussendoor,. Een sportmassage bevordert dan de afvoer van afvalstoffen in het lichaam, wat belangrijk is om verzuring te voorkomen.
• Na het sporten, als onderdeel van de cooling-down om de afvoer van afvalstoffen te bevorderen.
• Bij een blessure, om het herstel te bevorderen.

Resultaten

CN Bootcamp
Sinds januari 2016 zijn wij (Chayenne & Nino) begonnen met het opstarten van ons een bootcamp groepje. Een wekelijkse training buiten in het witte dorpje Thorn. info: https://www.facebook.com/CNBootcamp/
Sportmassage Anytime Maasbracht
Soms, door iets te enthousiast te sporten, belast ik mijn spieren zwaarder dan goed voor me is. En dat voel je dan soms al direct maar zeker de dag erna. Dan is sportmassage een uitkomst en sinds vandaag kan dat bij Nino. - Rob van Dipten