Profielabeelding van Nigel Neissen

Over Nigel

Mijn naam is Nigel Neissen, ik ben 22 jaar en woon in Sittard. Momenteel zit ik nog op het CIOS in mijn examenjaar. Op dit moment ben ik al fitnessinstructeur en personal trainer. Ik wil graag samen met mensen doelen realiseren en behalen, hier wil ik ook mijn droombaan van maken.


Achtergrond

Toen ik ging denken waar nou mijn interesses in wat voor beroep ik wil gaan doen kwam ik direct uit bij het begeleiden van mensen binnen sport. Ik heb dan ook gekozen voor personal training binnen de fitness. Ondertussen heb ik mijn Fitness trainer A diploma behaald en ben ik Fitness instructeur en personal trainer. Ook voeding is belangrijk en ik specialiseer me dan ook elke dag hier verder in. Wanneer ik niet op school ben begeleid ik dan ook mensen met het behalen van hun doelstellingen.


Specialiteiten

Mijn specialiteiten zijn gevarieerde en uitdagende trainingsschema's uitschrijven met daarbij een passend voedingsschema die niet alleen tijdens de begeleidingsperiode maar ook erna van toepassing zijn. Ik train graag buiten en kan dan ook in elke situatie een leuk programma uitzetten.


Diploma's

- Fitness trainer A
- VMBO TL Diploma
- CIOS Fitness & Health, Fitness Instructor
- EHB(S)O
- AED en reanimatie

Stel een vraag aan Nigel

reageert binnen 48 uur

Personal Training

Samen gaan wij haalbare en duidelijke doelen stellen en bereiken we met een speciaal programma jou het optimale resultaat.Ik bied:- Een gevarieerd en doelgericht bewegingsplan- Een trainingslocatie bij jou in de buurt- Wekelijkse trainingen in overleg- Verzekerd van resultaat- Een voedingsschema die naarmate we vorderen ook aangepast word- Vanaf 55 euro

Samen gaan wij jou beeld duidelijk maken en verwezenlijken!