Profielabeelding van Nicky Wijtmans

Over Nicky

Mijn naam is Nicky Wijtmans. Via mijn opleiding tot Sport- en Bewegingsdeskundige kwam ik voor de eerste keer in aanraking met krachttraining. Vanaf dat moment ben ik me volledig gaan verdiepen in verschillende aspecten rondom krachttraining. Daarnaast heb ik een passie ontwikkeld voor voeding in relatie tot (kracht)sport, spieropbouw, vetverlies en gezondheid in het algemeen. Om mijn kennis met betrekking tot voeding verder te verbreden heb ik een voedingsopleiding gevolgd bij Chivo Opleidingen. Mede door deze opleiding kan ik op voedingsgebied helder krijgen wat nuttig is en wat kan worden gezien als ‘onzin’. Hierdoor kan ik je praktische tips geven om je voedingspatroon te verbeteren/ aan te passen.

Intussen heb ik, om nog meer diepgang te krijgen ten aanzien van bewegen, de opleiding ‘Functioneel Trainen’ bij Chivo Opleidingen gevolgd. Deze opleiding heeft ervoor gezorgd dat ik op een andere manier naar bewegen en training ben gaan kijken waardoor ik een nog beter onderbouwd advies ten aanzien van beweging kan geven.

Ik ben iemand die je op een leuke maar effectieve manier aan het werk kan zetten. Bovendien gebruik ik humor om de sfeer aangenaam te maken. Ik kijk naar het individu en pas mijn manier van begeleiden hierop aan.
Ik kijk ernaar uit om kennis met je te maken en om samen met jou naar jouw persoonlijke doel toe te werken.

Achtergrond

PerspActive Coaching is ontstaan vanuit de behoefte om mensen op een professionele manier te helpen bij het aanpassen van de leefstijl. Hierbij kan onder andere gedacht worden aan voedingsbegeleiding, (kracht)training, bewegen in het algemeen. PerspActive Coaching wil je helpen om naar het totaalplaatje te kijken en je tips en adviezen te geven om het makkelijker te maken en om je te laten inzien op welke punten je het verschil kunt maken.

Een belangrijke pijler van PerspActive Coaching is het in perspectief plaatsen van zaken. Vaak worden onderwerpen zwart-wit gezien terwijl in het merendeel van de gevallen de juiste redenering in het grijze gebied te vinden is. PerspActive Coaching wil informatie verschaffen die nuttig is en wil vooral de fabels en mythes uit de weg helpen. Dit is dan ook de reden dat de manier van begeleiden en informatievoorziening zoveel mogelijk gebaseerd zijn op ‘evidence based’-informatie.
Veel personal trainers richten zich op het geven van alleen een training. De begeleiding van Perspactive Coaching stopt niet op het moment dat je de sportschool uit loopt. Er wordt namelijk gezorgd dat de uren naast de begeleiding van PerspActive Coaching efficiënt worden benut. Zo zal een plan worden opgesteld om te bepalen waar de focus zal moeten liggen. Denk bijvoorbeeld aan een trainingsschema voor de overige trainingsdagen, een voedingsanalyse met tips of verbeteringen met het oog op andere leefstijlpijlers. PerspActive Coaching wil jou als individu namelijk in het traject meenemen om een verandering in leefstijl te laten plaatsvinden. Als je wordt begeleid op een manier die bij jou past, zul je merken dat je de veranderingen ook in jouw leven kunt laten passen. Dit is voor veel mensen van wezenlijk belang bij het behalen van het doel.

PerspActive Coaching wil jou activeren om zelf ook in beweging te komen, in de breedste zin van het woord.
We werken samen toe naar jouw doel en je staat er bij PerspActive Coaching niet alleen voor.

Voor wie is PerspActive Coaching?
PerspActive Coaching is er voor eenieder die op zoek is naar begeleiding bij het verbeteren van zijn/haar leefstijl in de breedste zin van het woord. Je kunt bij PerspActive Coaching terecht als je:
– graag beter in je vel wil zitten maar niet goed weet waar je moet beginnen
– graag je lichaamssamenstelling wil verbeteren (verhogen van de spiermassa of het verlagen van de vetmassa)
– geen progressie meer boekt met je huidige krachtschema en je niet weet waar dit door komt
– graag meer, beter of effectiever wil bewegen
– graag een gedegen analyse en advies wil over de uitvoering van bepaalde oefeningen
– op zoek bent naar de optimalisatie van je trainingsschema (keuze van oefeningen, trainingsfrequentie, trainingsintensiteit, opbouw van oefeningen)
– je huidige voedingspatroon wil verbeteren en/of optimalisatie van je voedingsschema wil

Specialiteit

  • Optimaliseren van trainingsprogramma en voedingsprogramma
  • Verbeteren en aanleren van basistechnieken
  • Spiermassatoename
  • Vetverlies
  • Beter bewegen

Diploma's

  • Bayesian Bodybuilding PT Course
  • Functioneel Trainen (Chivo Opleidingen)
  • Functioneel Voeden (Chivo Opleidingen)
  • Sport- en Bewegingseducatie (Fontys Sporthogeschool)

Stel een vraag aan Nicky

reageert binnen 48 uur

Actief in perspectief!