Profielabeelding van Nancy Beke

Over Nancy

Ik ben Nancy Beke

Mijn Passie is sport in de breedste zin des woords. Al op zeer jonge leeftijd vond ik sporten leuk. Ik begon met korfbal en voetbal en heb met voetballen de eer gehad om het Nederlands elftal te behalen. Daarnaast ben ik bedreven in Tennis, Running, Cycling, Spinning, RPM, Aquarobics, Kick Fun, Boksen, Personal Training, Snowboarden en Skaten. Toen ik ging werken kwam ik in sales-functies terecht. Gaande de jaren kwam ik er achter dat ik mijn passie voor sport moest omzetten in mijn werk. Ik heb diverse opleidingen voor het lesgeven van bovenstaande sporten aangevuld met kennis van de fysieke en mentale aspecten van de mens. Inmiddels ben ik meer dan 10 jaar actief als sportinstructeur en personal Trainer.

Stel een vraag aan Nancy

reageert binnen ± 0 uur

Personal Training

Fit By Me kan je middels personal training helpen je individuele doelstellingen te realiseren. Dit kan bij sportdoelstellingen, herstel na blessures, hulp bij het afvallen of omdat je het gewoon fijn vindt om samen of onder begeleiding te trainen.

Doelgroep: Jong en oud.

Bootcamp

De bootcamps van Fit By Me zijn ideaal voor de opbouw van spierkracht en conditie alsmede voor vetverbranding.

Wil je in groepsverband deelnemen aan de bootcamps? Dit kan op:

Maandagochtend 10:00 uur en maandagavond voor beginners van 20:00 tot 21:00 uur.

Yoga

Yoga leert ons om lichaam en geest, en om geest en bewustzijn met elkaar in balans te brengen. De oefeningen geven kracht en energie en zorgen voor een algeheel prettig gevoel van ontspanning. Juist in onze jachtige 21e eeuw is yoga een goede manier om rust en ontspanning toe te laten.

Hardlopen

Fit By Me verzorgt diverse hardlooptrainingen voor beginnende en ervaren lopers.Dit kan zowel in groepsverband als op individuele basis.Fit By Me kan je ook begeleiden ter voorbereiding op hardloop events.

Sporten met passie & plezier